Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатДруги пишуНајновијеПрипремеФудбал

Конкуренција у задњој линији

Црвена звезда је појачала конкуренцију у задњој линији али ако млади Јовановић не напусти редове свог тима, стартни штоперски тандем остаће непромењен, а чиниће га искусни Александар Луковић и  талентовани Вукашин Јовановић. Како ствари стоје, популарни Вуле ће ипак пролеће провести у црвено-белом.

Гроф Божовић сада може да рачуна и на Бразилца Едсона али са најновијим појачањем још мора да се ради на подизању форме. Ту је и најискуснији Саво Павићевић, а од повреде се опоравио и Зоран Рендулућ. Из омладинског погона на припремама са првим тимом је и Милош Стојановић.

 

Повезане вести

14 comments

MILAN KG феб 10, 2016 at 16:51

Realno Lukovic spor mnogo covek pre povratka dve godine nije sutnuo loptu to za nasu ligu moze da prodje sto se evrope tice tesko. Jovanovic ume da odigra ekstra ali ume i da nas zavije u crno svima bode oci taj Borac ispadao kao iz dzipa, nije tu samo borac ima jos meceva nego sto mi damo dosta golova pa i kad primimo gol niko ne obraca paznju. osim Kahrimana i Luca ja sam ubedjen da Petkvic,Jovanovic,Lukovic,Rendulic,Pavicevic,Edson. nisu kalibar za evropu daj boze da gresim ja nemam poverenja u pomenute igrace ni najmanje a sto se Edsona tice ja nikad nism voleo te Brazilske stopere. Jos nesto ne moze se naspasti LIGA SAMPIONA ILI LIGA EVROPE bez ulozenog evra ne mozemo da dovodimo samo slobodne igrace bez obestecenja po tom receptu funkcionisemo zadnjih 20 godinane samo mi nego i komsije a hocemo Zvezdu u evropi ta matematika da ne ulozis nista lili nesto malo 150 ili 250 hiljada evra ne daje rezultate ja sam za to boje da dovedemo jednog igracaod 500 hijada evra nego pet bez obestecenja samo da im damo plate.

Reply
Posmatrac1234 феб 9, 2016 at 19:19

Neki od nas su gledali utakmicu. A najjace mi je kad kazete da je na osnovu YT snimaka dobar…

Reply
BrendonBrnke феб 9, 2016 at 14:23

Edson je imao pauzu mesec i po dana. Polako će ulaziti u formu. Na leto je potreban još jedan desni štoper i cenrarfor. Potrebno je zahvaliti se nekim igračima na leto.

Reply
Petar12345678 феб 9, 2016 at 13:33

Edson je spor, u tome se svi slazu, i to se lako vidi. Znaci, isto kao Lune i Rendula. Ali zasto onda ima 20 soma mesecno?

Reply
Aleksandar феб 9, 2016 at 12:36

Lune – Vule tandem za 1:5 protiv Borca iz Čačka na Marakani. Pavićević je spremniji u 36 godina od obojice zajedno i dao je maksimun na svakoj utakmici u Crvenoj Zvezdi, dosta više sa omalovažavanjem čoveka. Za Edsona vidim sve stručnjaci a nisu ga videli u životu i već znaju da to nije to, pustite čoveka da pokaže šta zna?! Kakvi ljudi postoje, pa to je čudo neviđeno

Reply
Lord Nikon феб 9, 2016 at 14:44

Lune Vule tandem za plus 1000 nema veze?

Reply
MILAN KG феб 10, 2016 at 16:57

Slazem se u velikoj meri sa tobom jedno je Sigurno evropa je merilo sve drugo su price tu se sve pokaze nema sreca nesreca, teorije zavere sve izadje na povrsinu nema lakih rivala mi ne smemo nikog da potcenimo 10 godina niismo nista napravili u evropi koeficijent nam je mizeran sve to treba uzeti u obzir. jedva cekam jul kad krenu kvalifikacije akoo bog da da docekam tu ligu sampiona ne bi bilo vece srece za mene i za nas koji neizmerno volimo ZVEZDU.

Reply
ShoNe феб 9, 2016 at 12:18

Vidim svi komentarisete da je Lukovic los. Da se nije povredio na onim pripremama mi bi osvoili titulu sa Lalatovicem.

Reply
Hugo феб 9, 2016 at 11:22

Stoperski tandem Edson-Vukasin, Lune eventualno ako bas podigne formu, a mora se ubacivati i Stojanovic

Reply
krvavi zvezdas-DE феб 9, 2016 at 11:07

videlo sa na prvoj utakmici da je Edson promasaj..isti Lune..spori i bez znanja

Reply
miki феб 9, 2016 at 17:32

Ti na osnovu jedne utakmice..koju nisi ni gledao..vec citao preko vesti komentare..dajes sebi za pravo da kazes kako se videlo da je on nikakav igrac..bravo majstore.

Reply
Petar12345678 феб 9, 2016 at 10:37

Jos uvek me brine kvalitet ovog Edsona. Bojim se da nije kombinacija.

Reply
Драган феб 9, 2016 at 13:21

Није пребрз али је према извештачима показао завидан квалитет, а физички није спреман.

Reply
Grga феб 9, 2016 at 18:25

Још увек не знамо много о њему. По снимцима са You Tube-а није лош. Не видим разлог да се човеку суди само на основу једне утакмице, коју не знам да ли је ико од нас гледао. Треба сачекати. Ако се има на уму да је Гроф још на почетку поставио ултиматум, да он бира појачања, и кад се осврнемо на све што је Звезда досад довела, онда треба веровати да је и овог пута погодио.

Reply

Leave a Comment