Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Продаја карата за Цедевиту од сутра

Продаја појединачних улазница за меч 7.кола Евролиге између Црвене звезде Телеком и Цедевите, почиње у уторак од 10 часова.

Продаја карата за утакмицу 7.кола ТОП 16 фазе Евролиге између Црвене звезде Телеком и Цедевите из Загреба, почиње у уторак од 10 часова, у две пословнице Евентима у „Комбанк Арени“ и Дому Омладине у Београду.

Кошаркаши Црвене звезде Телеком, први део такмичења у ТОП 16 фази завршавају утакмицом против старог ривала из регионалног такмичења, екипе Цедевите, и овај меч ће бити од изузетног резултатског значаја за црвено-беле и даље амбиције у другој фази Еврлиге.

Због тога, позивамо наше навијаче да поново, испуне дворану „Пионир“ до последњег места и још једном помогну тиму сјајном и громогласном подршком да дође до врло важних бодова, и четврте победе у ТОП 16 фази Евролиге.

И за ову утакмицу, важе цене карата које је клуб одредио пре почетка ове фазе такмичења:

ТРИБИНЕ А, Б, Ц и Д: 1.000 динара

ПАРТЕР Б и ПАРТЕР 4: 1.800 динара

ПЛАВА и БЕЛА ЛОЖА: 2.500 динара

ЛОЖА: 3.500 динара

COURT SEAТ (почасна места): 10.000 динара

КК Црвена звезда Телеком организоваће и овом приликом посебну процедуре уласка у дворану, за оне најверније – власнике сезонских улазница:

– Улази у партере биће подељени оградом, за улаз власника са дневним, и сезонским картама. Улази ће бити јасно обележени.

Такође, купци улазница за трибине, улазиће према следећем распореду:

– Гледаоци са сезонским улазницама за трибине А и Б улазиће у дворану „Пионир” на улаз за трибину А, док ће они који купе дневне карте за трибине А и Б улазити на трибину Б.

Исто правило важи и за улазе Ц и Д: Гледаоци са сезонским улазницама за трибине Ц и Д, улазе у дворану на улаз Д, док ће купцима дневних карата за трибине Ц и Д, бити омогућен улазак у дворану на улазу за трибину Ц.

И овога пута вршиће се обимне контроле приликом уласка у дворану, па се моле сви навијачи да знатно раније дођу у дворану „Пионир“, и да на меч не носе упаљаче, металне новчиће, козметику и флаширану воду…

КК Црвена звезда Телеком се још захваљује навијачима на громогласној, незапамћеној подршци током утакмица са Уникахом и Локомотивом, али и на фер и спортском навијању, јер током тих мечева није бачен ни један предмет на терен. КК Црвена звезда Телеком подсећа, да клубу и даље прети опасност да неки од наредних, такмичарски изузетно важних мечева у Евролиги, игра пред празним трибинама, након казне која је изречена за убацивање предмета током утакмице са Фенербахчеом.

Утакмица Црвена звезда Телеком – Цедевита Загреб, игра се у четвртак од 20 часова у дворани „Пионир”.

Повезане вести

Leave a Comment