Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеПрипремеФудбал

Јовановић: Вратио сам се где припадам

После вишенедељене неизвесности, штопер Црвене звезде, Вукашин Јовановић, поново је са својим друговима.

Јовановић је у недељу стигао на Кипар, и ставиће се на располагање тренеру Миодрагу Божовићу.

– Дошао сам да се прикључим екипи, да тренирам са њима и да не губим време у Београду. Јако сам срећан што сам се вратио међу своје другове, тамо где највише волим да будем. Надам се да ће ме момци добро дочекати и прихватити. Био сам у контакту са њима, нарочито са Грујом и Доналдом који ми је рекао да се што пре вратим, ваљда сам му недостајао… – уз осмех каже Јовановић.

По речима Звездиног штопера, радио је на одржавању кондиције и док је био у Београду.

– Једва чекам први заједники тренинг. Можда ћу и данас да тренирам иако екипа има слободан дан. Тренирао сам и у Београду у Кошутњаку, није да сам седео и да нисам радио ништа. Нисам испао из форме. Мораћу наредне недеље да радим дупло како бих стигао саиграче, јер тренинзи са екипом су најбитнији.

Јовановићу је драго што је неизвесност око евентуалног трансфера прошлост, јер ће сада моћи да се сконцентрише на оно што је његов посао.

– Све ово траје још од Словеније. Десет-петнаест дана је трајала прича око Бордоа, па исто толико дана прича око Зенита. Ту сам највише ја изгубио, јер нисам био фокусиран на тренинге. Размишљао сам шта је најбоље за моју каријеру, појављивали су се многи саветници, али на крају сам ја највише изгубио. Можда је тако требало да буде. Нисам се договорио ни са једним клубом, требало је раније да дођем овде али се неке ствари нису поклопиле – објашњава Јовановић.

У међувремену, Црвена звезда се појачала и на позицији штопера. Млади фудбалер у томе не види ништа лоше.

– Добро је имати јачу конкуренцију. Сваки штопер је добродошао, борићемо се, па ко буде највише заслужио, нема сумње да ће играти – рекао је Вукашин Јовановић.

Повезане вести

2 comments

Estrella Roja феб 8, 2016 at 17:44

Vule apsolutno zna gde pripada i to mesto mu niko ne može oduzeti, što se ne bi moglo reći za slučajne prolaznike u rukovodstvu kluba kojima Zvezda predstavlja samo mogućnost da nešto ućare, i to baš na igračima kakav je Jovanović. On treba još minimalno godinu i po dana da provede u svom klubu, jer cena može samo da raste budući da nema trideset i kusur godina, već je još uvek tinejdžer (makar još tri meseca).

Reply
Sale ortodox феб 8, 2016 at 10:45

To Vuče nejdi iz Zvezde barem godinu dana nemoj da?te prodaju za male pare slušaj Božovića i vredećeš za godinu dana tri puta više

Reply

Leave a Comment