Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Црвено-бели стигли у Лакташе

Кошаркаши Црвене звезде Телеком допутовали су у суботу у поподневним часовима у Лакташе, где их у недељу очекује меч 23.кола АБА лиге јтд, против екипе домаћина Игокее.

Црвено-бели се налазе у жестоком ритму утакмицу, паралелно играјући завршницу регионалног такмичења и ТОП 16 фазу Евролиге (скор 3-3) па тако и не чуди податак, да су у Београду, по повратку из Истанбула одрадили један тренинг, и у суботу одмах кренули ка Републици Српској.

Тамо их очекује важан меч против тима, који је победио у „Пиониру“, и који се грчевито бори за опстанак у регионалном такмичењу. Из свих наведених разлога, тренер црвено-белих Дејан Радоњић очекује тежак меч у недељу поподне:

„Очекује нас меч против Игокее, екипе која је значајно променила свој играчки састав, у међувремену и тренера, у односу на утакмицу у „Пиониру“ у којој су нас победили. У последњих неколико кола, Игокеа игра добро, и налази се на корак од опстанка у лиги. Ми се са друге стране налазимо у већ добро познатом ритму, од повратка из Истанбула, практично смо изгубили пола дана у путу, а од утакмице са Дарушафаком није прошло много времена. Ипак, без обзира на све, желимо да дођемо до нових бодова“ рекао је тренер Радпњић.

Екипа коју са клупе предводи Срђан Бајић у претходне три рунде забележила је две врло вредне победе против Сутјеске у Никшићу и Цибоне у Лакташима. Екипа је током сезоне претрпела значајне играчке промене, а само четворица играча одиграли су преко 20 мечева (Радивојевић, Коматина, Милошевић и Пешаковић).

Са друге стране, црвено-бели ће у Лакташима играти у комплетном саставу, Милер се опоравио од вируса, сви остали ће бити на располагању тренеру Радоњићу, за утакмицу која се игра у недељу од 17 часова.

Наредни меч црвено-бели играју у четвртак од 20 сати у ЕЛ против Цедевите, док у регионалном такмичењу у 24.колу, у истом термину, у недељу од 17 сати дочекују екипу Сутјеске.

Повезане вести

1 comment

ivan феб 7, 2016 at 18:06

Muceni Vasilije Micic.

Reply

Leave a Comment