Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеПријатељске утакмицеПрипремеФудбал

Фудбалери у другом мечу без голова против Волгара, рефлектори прекинули утакмицу

Фудбалери Црвене звезде одиграли су без голова против Волгара из Астрахана након 40.минута утакмице на Пафосу. Утакмица је завршена у 40.минуту након проблема са рефлекторима.

Миодраг Божовић је у другом припремном мечу на Кипру, на Пафосу, шансу пружио следећем саставу: Супић, М.Стојановић, Павићевић, Рендулић, Анђелковић, Ристић, С.Стојановић, Бабунски, Гаврић, Плавшић, Сикимић.

Утакмица је почело отворено, а Волгар је имао прву прилику. Рендулић је погрешио, али је Супић правовремено реаговао испред нападача из Астрахана. Звезда је потом успоставила иницијативу, Давид Бабунски је демонстрирао сјајну технику и са Ристићем чинио одличан тандем на средини.

Звезда је први пут запретила након прекида. Гаврић је фаулиран јакон соло продора и дриблинга, а милиметри су делили Звезду од вођства, након ударца Сава Павићевића. Претио је и Срђан Плавшић. Најбољу прилику је имао Предраг Сикимић. Михаило Ристић је одлично центрирао након продора по левој страни, али је Сикимићев покушај главом отишао поред стативе. Михаило Ристић је сјајно извео слободан ударац у 34.минуту, али је голман Волгара извадио лопту из гола.

Прво полувреме и сама утакмица су завршени у 40.минуту због проблема са рефлекторима. Утакмица није настављена.

Повезане вести

2 comments

BojanZvezdas феб 6, 2016 at 22:22

Da je nastavljen mec sigurno bi ih dobili.
Vidise da smo bolji bili..

Reply
BrnkeBrendon феб 6, 2016 at 20:01

Ristić umesto Petkovića i Babunski umesto Srnića. To je to.

Reply

Leave a Comment