Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеПрипремеФудбал

Црвено-бели тренирали, у суботу две утакмице

За разлику од четвртка, у петак су наши фудбалери имали само један тренинг.

Поново је шеф стручног штаба, Миодраг Божовић, поделио фудбалере у две екипе, „наранџасте“ и „црвене“, и поново се играло на два гола. Након јучерашњег ремија, данас су успешнији били „црвени“, захваљујући новом голу Марка Грујића. За „црвене“ су наступили: Кахриман, Цветковић, Луковић, Едсон, Ибањез, Доналд, Ле Талек, Грујић, Катаи, Срнић и Виеира. Екипу „наранџастих“ чинили су: Супић (Манојловић), М. Стојановић (Н. Јовановић), Павићевић, Рендулић, Анђелковић, Плавшић, С. Стојановић, Бабунски, Гаврић, Орландић и Сикимић. Марко Петковић је тренирао одвојено од екипе.

Као што је Гроф и најавио, Едсон Да Силва сутра неће бити учесник самих утакмица, јер стручни штаб не жели да ризикује евентуалну повреду, док не достигне довољан ниво припремљености. Ипак, Едсон је од данас богатији за један надимак. Захваљујући својој физичкој сличности са Семјуелом Ел Џексоном, Гроф је Бразилца прозвао „Шафт“.

У суботу, 06. фебруара, црвено-бели ће имати две провере. На стадиону „Пиргос“, најпре ће се од 12 часова по српском времену сусрести Црвена звезда и Атлантас (Литванија), а нешто касније (16 часова), црвено-бели ће одмерити снаге са Волгаром из Астрахана.

Иако смо учинили све што је у нашој моћи како бисмо обезбедили директне преносе ових утакмица на нашем Ју Тјуб каналу, нажалост, на стадиону „Пиргос“ не постоји довољно квалитетан бежични интернет, тако да директног преноса највероватније неће бити.

 

Повезане вести

1 comment

Mladen феб 5, 2016 at 22:14

Strašno je da u 21. vijeku jedan klub kakav je Crvena Zvezda ne može da obezbijedi prenose prijateljskih utakmica! Pa komšije prenose sve svoje utakmice, kako kod njih ima bežičnog interneta? Možete u krajnjem slučaju par sati posle da ih emitujete, i tad bi bilo nas mnogo koji bismo to voljeli pogledati.

Reply

Leave a Comment