Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Најава: Звезда на Убу за прве бодове у 2016.

Одбојкашице Црвене звезде очекује веома тешко гостовање на Убу, где ће покушати да изненаде другопласирани ТЕНТ. У оквиру 14. кола домаће лиге црвено-беле ће јурити прву победу у 2016. години, али то неће бити лако.

Екипа ТЕНТ-а игра сезону изнад свих очекивања и за сада држи другу позицију са скором 11-2. Поразе су им нанели НИС Спартак у другом, односно Динамо у седмом колу, па већ шест утакмица заредом не знају за пораз. После одласка Јелене Вигњевић у Визуру, а Данијеле Андрић и Јоване Јовичић у Железничар мало ко је очекивао да екипа из Обреновца буде кандидат за највиши пласман. Међутим, изабранице Маријане Боричић играју све боље и боље и у стопу прате водећу Визуру. Предводи их сјајна Јелена Млађеновић (18 година, коректор), као и нешто искуснија Нада Митровић, која игра на позицији примача. Утакмицу првог дела шампионата, одиграну у Београду средином новембра, добила је гостујућа екипа са 3:1.

Звезда нема среће са повредама ове сезоне, и од самог почетка оне представљају проблем. Све је додатно дошло до изражаја у претходних месец дана и црвено-беле су три пута поражене – Визура и МД Зрењанин у гостима, као и Динамо у Београду. Мирјана Мусулин још чека на прву победу од када са клупе преводи Звезду, а без Бојане Миленковић, Анастасије Секулић и Марије Пуцаревић Звезда ће се тешко носити са расположеним ТЕНТ-ом.  Црвено-беле заузимају позицију шест са скором 6-7 и без великих изгледа да до краја регуларног дела значније напредују.

Утакмица је на програму у суботу 6. фебруара са почетком у 20ч, у Спортској хали ,,Уб“.

 

Повезане вести

Leave a Comment