Moja Crvena Zvezda
ВажноДруги пишуКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Славиша Кокеза открио ко је довео Грофа у Звезду

Миодраг Гроф Божовић већ дуже од шест месеци води први тим из Љутице Богдана, а све до данас нико са сигурношћу није могао да каже ко је пресудно утицао на стручњака да дође и преузме кормило црвени – белих. У интервјуу за дневни лист Ало, Славиша Кокеза отворено је испричао све детаље у вези са ангажовањем Грофа Божовића.

„Са Божовићем у првом моменту није постигнут договор. Касније, кључни људи у довођењу Божовића у Звезду били су његови пријатељи“ рекао је Кокеза, а ту се није заустваио него је рекао имена.

„Ту, пре свега, мислим на Ивана Аџића. Са њим сам конкретно контактирао и он је употребио или злоупотребио своје пријатељство са Божовићем да се договори са њим око доласка у Звезду. Ту је било додатне помоћи Горана Весића и Раја Божовића“ истакао је Кокеза.

Кључна је била још једна особа.

„Господин Терзић је обавио неке разговоре са њим, а Божовић није рекао да неће доћи, али није рекао ни да ће доћи. Његови пријатељи које сам навео, а заборавио сам и Блажу Раосављевића, наговарали су га“ каже Кокеза.

У Будви су са Божовићем разговарали Иван Аџић и сам Кокеза.

„Замолио сам Горана Весића да искористи своје познанство са Аџићем и Рајом Божовићем, како би ми омогућили да затражим њихову помоћ у довођењу Грофа. Аџић је као прави звездаш одмах реаговао и уговорио састанак са Божовићем. Ујутру смо Иван и ја првим авионом отишли у Будву“

Договор је постигнут када су Кокеза и Аџић дали реч Божовићу да ће се испотовати његове одлуке у вези са играчима. От

„За 10 минута смо се све договорили. Господин Божовић је једино питао да ли може да има нашу реч да ће, што се тиче играчког кадра и што се тиче функционисања, то бити у складу с његовим предлозима. Ми смо рекли да хоће и све је испоштовано“ закључио је Кокеза.

Повезане вести

3 comments

ANDEJ феб 11, 2016 at 23:33

I ONDA JE gROF POZVO ADZIOG SINA U PRVI TIM…

Reply
dejo феб 5, 2016 at 12:59

Dobro je da se napokon zna kako je doveden u nasu Crvenu Zvezdu Grof a ja sam oduvek govorio da su za nasu Crvenu Zvezdu vodje glavni problem naseg FK Crvena Zvezda a drago mi je da znamo da imamo pravog Zvezdasa i vise od navijaca Ivana Adzica hvala mu

Reply
josif феб 4, 2016 at 13:28

Valjda je sada jasnije ko je i kakav je Ivan Adzic kome su g-da sa severa skandirali to sto su skandirali.Pozz.MKD

Reply

Leave a Comment