Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Милијаш близу трећег доласка у Звезду!

Према последњим, незваничним информацијама, Ненад Милијаш је близу трећег доласка на Маракану!

Милијаш је пре годину и по дана отишао из Звезде по други пут и наступао у Кини за Хебеј, али је недавно раскинуо уговор и слободан је у избору нове средине.

И поред понуда да као најбољи играч Хебеја настави каријеру у Кини, Ненаду је драже да се са 32 године врати у Србију, обзиром да је супруга Кристина у новембру родила близанце.

Како пише Б92, постоји могућност да се Милијаш већ ове зиме врати у Звезду, где је одиграо већ 147 утакмица, постигао 52 гола и уписао 34 асистенције.

https://www.youtube.com/watch?v=gPJDjLiuxws

Повезане вести

18 comments

дамјан94 феб 4, 2016 at 16:59

Људи моји па ово би била премија.А ви пљувачи, памтите ко рибе. Сјетите се претпрошле сезоне..Пазар,Раднички,Јагодина,Слобода Ужице и још сијасет таквих утакмица које је Ненад једним потезом начео и отворао пут ка побједи или их је побјеђивао и са тим једним голом(Кад се сјетим само како је Пазарцима мунио ону са 35 метара и ту смо и добили 1-0 а тад ломила титула). Мало ко се сјећа да кад је Ненад одлазио 2009-е годин, могао је да оде за џабе јер му је истицао уговор а он је продужио на 3 године и онда отишао за 3 милиона евра у Вулверхемптон.Он можда јесте спор,али фудбал држи у малом прсту..ако он дође биће то премија. Па погледајте само Сашу Илића у сусједном нам табору, иако има 765 година тај човјек смирује игру,стаје на лопту,шаље лопте са очима буквално.И колико год овај Партизан био канта од тима,погледајте добро како Саша Илић игра и какве лопте шаље,прецизне милиметарски..е то су вам такви играчи код којих можда може доћи до замора,можда може одиграти само пола сата, али он кад уђе тад се једноставно екипа осјећа сигурније, кад уђе такав играч ови остали се једноставно опусте јер ће им НЕНАД уливати сигурност па ће можда дати и више него што у том тренутку могу. Друга ствар: играти заједно са највећим Звездиним капитеном у последњих 15ак година би за сваког клинце био сан.Врати се Ненаде да им спакујеш барем још један са 30 метара,нека те Север памти још јаче

Reply
Petar феб 4, 2016 at 17:02

Tako je!!

Reply
Estrella Roja феб 4, 2016 at 18:31

Damjane, pamtim Zvezdu iz vremena mnogo pre nego kada si ti bio u pelenama. Nisi ti krivac što si rođen u vremenu kad je Zvezda od evropskog velikana pretvorena u provincijski klub koji je magnet za nečasne delatnike, demagoge najviše klase i manipulatore sa odličnim vezama u vlasti. Naravno mladost ima svoje prednosti i treba da uživaš u njoj, ali postoji nešto što se zove istorija kluba i ona ne počinje od posle dvehiljaditih. U poslednjih dvadeset godina kroz Zvezdu su prošli wannabe igrači koji ni u trećoj ligi Lihtenštajna ne bi mogli da prođu. Milijaš je bio jedan od solidnijih u to doba ali Zvezdu jedino zanima Evropa, ne kvalifikacije za drugo takmičenje po snazi već ozbiljan rezultat, za početak bi to bila Liga prvaka. Na moju, tvoju i žalost svih zvezdaša mi u tom periodu, znači i dok je Milijaš bivstvovao u klubu, nismo ni primirisali takmičenje u kome su skoro pa redovni Dinamo iz Zagreba, a povremeni učesnici grobari, Maribor i ostale „veličine“. A ovo za milimetarska dodavanja Saše Ilića :rofl:, ne veruj u bajke. Pozdrav.

Reply
Estrella Roja феб 4, 2016 at 15:16

Taman pomislite da je prelazni rok odrađen, za naše prilike, više nego korektno, onda u jednom danu dobijate vest da je Jovanović poklonjen Rusima, baš kao što je i NIS prodat u bescenje, da bi vest o povratku presporog Milijaša nadmašila kompletan napredak ekipe posle dolaska Božovića. Umesto da Plavšić i Babunski budu kreatori igre koji bi svojom tehnikom i mladošću doprineli ofanzivnijoj Zvezdi, mi dobijamo igrača iz prošlog veka kome je prekid jedino oružje koje poseduje. Zvezda u Evropi..koja šala.

Reply
dusan феб 4, 2016 at 15:26

vrlo je interesantna sintagma da jovanovica pustamo u zenit „iz postovanja prema sponzoru“. da li to znaci da gasprom za ove realno male pare koje daje dobija ulogu menadzera ili cak suvlasnika igraca? to je onda nesto kao zahavi, samo jos interesantnije. lukovica smo cekali dve godine, rodica nismo ni docekali. gde je taj sponzor kada je trebalo da se vrate nazad? sto se milijasa tice – NI SLUCAJNO. hvala za sve i dovidjenja. spor, nespreman, mator, istrosen… besmislena ideja.

Reply
xxx феб 4, 2016 at 19:38

Ajde smoru idi gledaj Crnu hroniku, nemoj zivot da mi zagircavas ovim pesimistickim komentarima

Reply
takozvani mladen феб 4, 2016 at 14:45

covek zna kako dise nasa liga i njegovo iskustvo i prekidi bi sigurno podigli kvalitet na još visi nivo u evropi…
ipak je on kapiten koji voli nas klub, za razliku od ovog govna mijailovica

Reply
delija феб 4, 2016 at 14:11

jedan je milijas kapiten i takva legenda se ne radja vise!daj boze da dodje i samim tim ce pomoci nasim klincima da se razvijaju…pa makar igrao i 10 minuta.

Reply
Petar феб 4, 2016 at 13:52

Klub mu bukvalno nista nije pruzio. Ali on se vracao da pomogne. Pomagao je i na terenu i van njega. Preuzimao je odgovornost kad niko drugi nije smeo. Bio kritikovan, pljuvan.. Nazivan raznim nadimcima.. Ali je ostao i nakon toga.. i nastavio da pomaze. Iako cemo imati prenatrpan „roster“ voleo bih da se vrati, jer je on, po mom misljenju, legenda ovog kluba i zasluzuje da nosi Crveno- beli dres!

Reply
Sharky феб 4, 2016 at 13:49

Kad vidim Mikija odmah mi je toplo oko srca…

Reply
Estrella Roja феб 4, 2016 at 18:44

Pazi se, možda je srčani udar.

Reply
Sharky феб 4, 2016 at 19:43

Hahaha ti si neki veliki doktor vidim, isto kao poznavalac fudbala

Reply
Sharky феб 4, 2016 at 13:44

Neka prica ko sta hoce Zvezda nije Zvezda bez Milijasa 😀 Zemunski bombarder 😀

Reply
Aleksandar феб 4, 2016 at 13:18

Neka, hvala! Baš nikakve potrebe nema, a perspektiva mu je nikakva! Onda da vratimo i Koromana trenira kadete i Pericu Ognjenovića pomoćni trener je u omladincima, pa svi da zaigraju, al za veterane

Reply
krvavi zvezdas-DE феб 4, 2016 at 12:52

ma ne..pa ili pravimo mladu ekipu ili dom penzionera..imamo previse staraca..sikimic,lukovic,stojanovic,andjelkovic…nema bas nikakve potrbe pored le taleka,donalda,grujica babunskog samo bi bilo prenatrpano..a kao o coveku i zvezdasu mislim sve najbolje

Reply
josif феб 4, 2016 at 13:03

A sto da nije Donald nesto brzi i kreatvniji od Mikija,pa i Donald igra fudbal koji se zove pesice“,tanko je to za evropu.Grujic da je ostao bio bi jos bolji ali sta da se radi,bili smo pod moranjem.Zvezda ako izbori LE bilo bi vrh,price o LS sa igracima tipa Vijere,Lukovica i Donalda tanko je to.Pozz.MKD

Reply
Milovannn феб 4, 2016 at 12:39

Sigurno da bi nam znacio za LS.
Samim njegovim prisustvom povecala bi se ozbiljnost u ekipi i samopouzdanje,a u njegove kvalitete ne sumnjam,Milijas je legenda nasa! Dosao bi za dz verovatno ni dinar ne bi trazio.Jedan je Nenad Milijas,koliko gotivim tog coveka haos!!

Reply
BenkeBrendon феб 4, 2016 at 12:33

Dobar će biti da ulazi posle 70.-og minuta. Ako bude starter, klimaće ceo meč. Eventualno neka praćka ili slobodnjak.

Reply

Leave a Comment