Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Павићевић: Борићемо се за место у тиму

Саво Павићевић је већ трећу сезону стандардан у последњој линији Црвене звезде и на путу је да стигне до друге шампионске титуле са нашим најтрофејнијим клубом. Повољни временски услови и сунчан дан на Кипру поклопили су се са слободним временом који су у среду добили првотимци некадашњег првака Европе и света.

– Протекла су ова три дана, за сад је све у реду. Само да напоменем да су услови одлични и за тренинг, и у хотелу. Сви смо задовољни што се тога тиче. Слободан дан смо почели уз јутарњу кафицу, а после мало шетње, бицикл, вожња. Ми смо се купали већ први или други дан. Најтоплије је од када смо ми ту.

Саво је напоменуо да је био у контакту са младим Вукашином Јовановићем, који је у преговорима са учесником Лиге шампиона, руским Зенитом.

– Чуо сам се са њим, али чисто да видим каква је ситуација, нисам улазио у ту причу око трансфера. И да оде и да остане у плусу је. Млад је и време је пред њим. Желим му пуно среће шта год да буде.

Гроф Божовић ће бити на слатким мукама када је штоперска позиција у питању, посебно ако остане Јовановић, јер су поред Павићевића ту капитен Луковић и појачање Едсон Силва.

– Заиста се добро ради, све функционише онако како треба и најбитније је да смо сви здрави, да нема повреда, а конкуренција је јако добра. Дошао нам је нови штопер, Бразилац Силва. Здрава је конкуренција, борићемо се за место – закључио је стамени дефанзивац јесењег првака Србије.

Повезане вести

Leave a Comment