Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеПријатељске утакмицеПрипремеРукомет

Рукометаши у Вршцу против Вардара Б

Дејан Бабић

Рукометаши Црвене звезде генералну пробу пред наставак пролећног дела шампионата имаће против Б екипе шампиона Македоније, Вардара. Меч се игра у дворани „Миленијум“, у Вршцу, са почетком у 19.30.

Црвено-бели су освојили треће место на Меморијалном турниру Николе Гужве Јевремовића у Ваљеву, а већ сутрадан имају генералну пробу пред наставак првенства. Противник је Б екипа македонског шампиона, Вардара. Оно што је посебно занимљиво јесте да се утакмица игра у Вршцу, у дворани „Миленијум“. Лепо дружење између Црвене звезде и Вршца се наставља након мини припрема, које су црвено-бели одрадили у Банату.

Тренер Ненад Перуничић је у Ваљеву пружио прилику већини играча у обе утакмице, промешао је „карте“, тако да ће сви бити спремни за дуел против македонске екипе. Дејан Златановић, Ненад Мандић, Младен Бојичић и Слободан Димитрић нису наступали у Ваљеву, док су капитен Дарко Тодоровић, најбољи стрелац Александар Драгутиновић и најбољи пивот лиге, Дејан Бабић одиграли само дуел против Партизана.

Црвена звезда у 13.колу СРЛС дочекује последњепласирани нишки Железничар.

Повезане вести

Leave a Comment