Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Милер под температуром, Кинзи одмарао

Бранилац шампионског прстена је стигао до 16. победе у регионалном такмичењу, али на мечу против МЗТ-а није рачунао на два најбоља стрелца у тријумфу против Локомотиве.

Тренер црвено-белих, Дејан Радоњић, објаснио је разлоге због којих против састава из Скопља нису наступили Квинси Милер и Таренс Кинзи.

Милер је добио високу температуру пред почетак утакмице. Надам се да се неће погоршати ситуација пред наставак такмичења, јер ће у супротном бити лоше. Кинси није тренирао од меча с Локомотивом. Сматрао сам да не треба ризиковати. Било је још неких проблема, али нисмо хтели да апострофирамо то, јер смо желели да освојимо бодове и да будемо задовољни после овог меча.

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz12510521_1068979526496276_2044914907684923012_n

Здравствени билтен Милера и Кинзија може да забрине стручни штаб Црвене звезде, али ће до четвртка и гостовања против Дарушафаке са њима све вероватно бити у реду. Сви се надају да пропуштени тренинзи неће оставити трага у игри Квинсија и Таренса, који су у претходном евролигашком дуелу показали колико су значајни за стандардног члана најелитнијег европског клупског такмичења.

Повезане вести

Leave a Comment