Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаЗвездаши широм светаНајновијеОдбојкаОдбојка

Велики гест великог клуба: Братски Олимпијакос одао почаст Дејану Брђовићу

Мушки одбојкашки клуб Олимпијакос је пре реванш меча осмине финала ЦЕВ Купа против руског Газрпома из Сургута уручио почасну плакету клуба у част Дејана Брђовића, његовом сину Алекси, који наступа за Газпром.

„Велики људи из Пиреја нису заборавили мог тату и поклонили су ми пре меча плакету, у знак сећања на њега. Признајем, заплакао сам у тренутку, а чини ми се да је плакала цела дворана. Задивљен сам, ово им никада нећу заборавити.“, рекао је Алекса Брђовић после меча.

Алексу је поздравио и Лука Миливојевић, са којим је наставио дружење након меча.

„Познато је да сам велики фан Црвене звезде и Олимпијакоса, а тата ми је увек причао све најлепше о клубу из Пиреја, а преминуо је пре само 33 дана. Тотално неочекивано. Моја сестра Александра, која игра за Црвену звезду и ја, радимо напорно и трудићемо се да чувамо успомену на њега и са великим поштовањем према њему играмо сваки наредни меч. После свега што сам доживео овде, волео бих једног дана и да заиграм за Олимпијакос.“, изјавио је Алекса за сајт Олимпијакоса.

У дресу Олимпијакоса, Дејан Брђовић је освојио две дупле круне, 1993. и 1994. године. Дејан Брђовић изненада је преминуо 21.децембра 2015.године, у 49.години. Сећање на њега заувек живи.

Велики гест великог клуба за великог човека. Братски.

Повезане вести

Leave a Comment