Moja Crvena Zvezda
ВажноДруги пишуКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Рубин нуди Грофу 2.4 милиона евра по сезони!

Добар глас се далеко чује. Након понуда и интересовања за играче Црвене звезде, нова понуда стигла је и за masterminda историјског успеха црвено-белих, тренера Миодрага Грофа Божовића.

Након интересовања из Кине, Шангаја, за Грофа је стигла понуда из Русије, где је направио тренерско име и са великим успехом радио шест година. Како пишу Новости, Рубин из Казања је понудио Грофу 2.4 милиона евра по сезони!

Тим из главног града Татарстана решење за резултатску дубиозу у коју су упали након две узастопне титуле шампиона Русије крајем прошле деценије види управо у Звездином тренеру. Поред велике плате, Рубин је Грофу Божовићу спреман да понуди место тим менаџера, што значи да би био најважнија особа целе концепције. Прва понуда бившег руског шампиона је гласила 1.5 милиона евра по сезони.

Од 2.јуна и конференције за медије на којој промовисан за тренера Црвене звезде, и у више наврата током јесени, Гроф Божовић је истицао да новац није све, да свој сан живи на Маракани, шта значи Црвена звезда и колико је битно да се клуб финансијски консолидује да би се наставило са планом повратка клуба где му је и место. Продајом Марка Грујића у Ливерпул, клуб је тренутно миран, могућа је и продаја Вукашина Јовановића. Измирена су сва дуговања према играчима, сачуван је тим, стигли су Давид Бабунски и његова жеља Дамијен Ле Талек, а ускоро и жељени штопер. Имајући у виду да му је, тренутно, обезбеђено да несметано ствара и спроводи у дело своју најлепшу композицију, Миодраг Божовић ће вероватно одбити нову понуду трећег најбогатијег клуба Русије и остати у свом клубу за десет пута мања примања.

Јер новац није све. Гроф ће остати Гроф, а надимак није добио само да би га имао.

„Прави каваљер никада не напушта своју даму“.

Повезане вести

3 comments

pera јан 28, 2016 at 23:30

Što se mene tiče odobravanje ili protiv nije do nas. To su velike pare i to se ne odbija. Radi se samo o ovome, ako dobije garantovani ugovor na 4 sezone ok ako se radi kao i obično o probanju saradnje e onda treba da razmisli. Samo da ne bude usmereno u rasturanje tima Zvezde. U slučaju odlaska trenera samo Miroslav Djukić iz više razloga.

Reply
dejo јан 28, 2016 at 20:45

Treba zadrzat trenera nase Crvene Zvezde Grofa i dat mu sto vecu podrsku u odredjivanju novih igraca u nasu Crvenu Zvezdu jer jedino on moze da pronadje dobitnu kombinaciju za nasu Crvenu Zvezdu da bi nasa Crvena Zvezda igrala u LS jer jedino LS i dobar trener kakav je Grof mogu da nasu Crvenu Zvezdu uvedu u LS iako bi jos bolje bilo da je nasu Crvenu Zvezdu jedna jaka strana kompanija ,Djokovic kompanija i jedan stranac a ima resenja ,nego su problem vodje navijacke grupe delije

Reply
takozvani..... јан 28, 2016 at 13:34

ZVEZDA JE SVETSKI SAMPION… I PARE NEMAJU VREDNOST KAD JE LJUBAV U PITANJU

Reply

Leave a Comment