Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеПрипремеФудбал

Луковић: На Кипру ћемо видети где смо и шта смо

Капитен црвено-белих, Александар Луковић, и на мечу против Зарје са траком око руке предводио је јесењег првака Србије ка новој победи. Искусни дефанзивац је задовољан првом фазом припрема, а пожелео је и брз опоравак повређеном Луки Аџићу.

– Најбитније је да смо овај први део припрема завршили сви здрави и да није било повреда, сем, нажалост, малог Луке. Пожелео бих му брз опоравак, додуше, још увек не знамо шта је тачно, али у сваком случају желим да није нешто толико опасно. Што се тиче припрема мислим да смо радили како треба. Одрадили смо сви максимално. Имали смо те три утакмице, све три добили и сада имамо три дана да мало одморимо и идемо на овај важнији део где су доста озбиљнији противници да се што боље припремимо за други део сезоне.

Свестан је био и Луковић да последњи противник није био по мери, али је за самопоуздање сјајно када се до врха напуни мрежа противника, посебно када је у питању двоцифрена бројка.

– Уз сво дужно поштовање домаћина, утакмица није била толико озбиљна и такмичарска као рецимо против Копра, али у сваком случају могу да кажем да је са наше стране одиграно озбиљно. Увек је важно дати што више голова, стећи самопоуздање, посебно за нападаче, тако да на Кипру очекујем озбиљније противнике и ту ћемо видети где смо и шта смо.

Тренутно је у жижи зимски прелазни рок и сви у екипи нестрпљиво очекују да им се појачања придруже у најскорије време.

– Још увек траје прелазни рок, па ћемо видети шта ће донети. Генерално је јако битно да су сви играчи који су изнели полусезону остали у клубу и верујем да ћемо после ових припрема бити још бољи него јесенас.

Ретко када је на Звездиним припремама последњих година било толико младих лица из омладинске школе, као сада, што капитена посебно радује.

– Позитивно сам изненађен. Сви имају квалитет и сигурно ће им много значити што раде са нама и волео бих да што више играча из омладинске школе игра у првом тиму Звезде – закључио је Луковић.

Повезане вести

2 comments

krvavi zvezdas-DE јан 28, 2016 at 21:45

videli smo gde smo..protiv tima iz sedme lige lako smo primili dva gola..sva cast Lunetu ali je velika rupa..sve nama dzabe i napad i golovi kad mi sad primamo bez problema od svkog gol a sta ce biti u kvalif.nesmem ni da pomislim

Reply
dejo јан 28, 2016 at 18:09

Samo naprijed kapitenu nase Crvene Zvezde da se kroz prijateljske utakmice nase Crvene Zvezde stigne do izlaska nase Crvene Zvezde u takmicenje LS ,moju podrsku imate svi fudbaleri nase Crvene Zvezde ,ti kapitenu nase Crvene Zvezde dokazi da treba na svaku utakmicu da se gine za Zvezdin grb i dres pa da ga svaki igrac dobro natopi znojem

Reply

Leave a Comment