Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Кобиљски: Недостатак снаге је био евидентан

Одбојкаши Црвене звезде савладали су Араго Сет, водећи тим француског шампионата, у реваншу осмине финала Челенџ купа, резултатом 3:0, али су изгубили “златни“ сет са 9:15, који је гостима донео пролаз у четвртфинале због максималне победе у првој утакмици.

Тренер шампиона Србије, Драган Кобиљски, био је задовољан још једним сјајним издањем својих пулена, али је остао жал што није елиминисан реномирани састав.

– Није пораз, испали јесмо, али смо добили. Стварно мислим да су ови момци показали да су у сјајној форми и да могу да се носе и са најбољим европским екипама. Победили смо једну велику екипу. Нисмо имали снаге да у том ритму наставимо и тај “златни“ сет. Шта је ту је. Идемо даље.

Утакмица је дошла прерано за црвено-беле, само 48 сати од победе против Војводине у дербију шампионата на гостовању у Новом Саду.

– Недостатак снаге је био евидентан. Имамо тешку утакмицу иза нас у Новом Саду пре два дана, тако да нас је то све помало омело, а имали смо и неке наше прилике које смо можда могли боље да одрадимо, али нисмо успели и шта је ту је – истакао је тренер првака Србије.

Повезане вести

Leave a Comment