Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Почиње продаја карата за Локомотиву

Продаја карата за утакмицу 5.кола ТОП 16 фазе Евролиге између Црвене звезде Телеком и Локомотиве из Краснодара, почиње у среду од 10 часова, у две пословнице Евентима у „Комбанк Арени“ и Дому Омладине у Београду.

Кошаркаши Црвене звезде Телеком, настављају у жестоком ритму, већ у петак наставља се такмичење у ТОП 16 фази Евролиге, утакмицом 5.кола против руског представника „Локомотиве” из Краснодара, који је прву фазу и почетак ТОП 16 одиграо у одличној форми.

Продаја карата за овај важан меч за црвено-беле, почиње од среде, на два продајна места Евентима, у „Комбанк Арени” и у Дому Омладине у Београду.

Карте ће се продавати у среду, четвртак и петак у две пословнице Евентима, од 10 до 18 часова.
КК Црвена звезда Телеком саопштава да ће за долазак Локомотиве, важити ове цене карата:

ТРИБИНЕ А, Б, Ц и Д: 1000 динара
ПАРТЕР Б и ПАРТЕР 4: 1800 динара
ПЛАВА и БЕЛА ЛОЖА: 2500 динара
ЛОЖА: 3500 динара
COURT SEAT (почасна места): 10000 динара

КК Црвена звезда Телеком организоваће и овом приликом посебну процедуре уласка у дворану, за оне најверније – власнике сезонских улазница:

– Улази у партере биће подељени оградом, за улаз власника са дневним, и сезонским картама. Улази ће бити јасно обележени.

Такође, купци улазница за трибине, улазиће према следећем распореду:

– Гледаоци са сезонским улазницама за трибине А и Б улазиће у дворану „Пионир” на улаз за трибину А, док ће они који купе дневне карте за трибине А и Б улазити на трибину Б.

Исто правило важи и за улазе Ц и Д: Гледаоци са сезонским улазницама за трибине Ц и Д, улазе у дворану на улаз Д, док ће купцима дневних карата за трибине Ц и Д, бити омогућен улазак у дворану на улазу за трибину Ц.

И овога пута вршиће се обимне контроле приликом уласка у дворану, па се моле сви навијачи да знатно раније дођу у дворану „Пионир“, и да на меч не носе упаљаче, металне новчиће, козметику…

КК Црвена звезда Телеком се захваљује навијачима на громогласној подршци током утакмице са Уникахом, али и на фер и спортском навијању, јер током утакмице није бачен ни један предмет на терен, због чега је претила опасност да се предстојећи меч са руским тимом игра пред празним трибинама, након казне која је изречена за убацивање предмета током утакмице са Фенербахчеом.

Такође, КК Црвена звезда Телеком позива навијаче да дођу у што већем броју и пруже што већу подршку тиму да забележи врло важну победу у Евролиги.

Утакмица Црвена звезда Телеком – Локомотива Краснодар, игра се у петак од 20 часова у дворани „Пионир”.

Повезане вести

Leave a Comment