Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеПрипремеФудбал

Јовановић: Драго ми је због сјајно одигране утакмице мог презимењака

Вукашин Јовановић је постао велика узданица Црвене звезде и већ има озбиљну вредност, тако да клуб не жели да га се одрекне и поред изазовне понуде француског Бордоа. Златни омладинац је попут његових саиграча задовољан условима за тренинге и рад у Словенији, а похвалио је и млађег колегу Николу Јовановића за игру коју је пружио на првој провери против Анкарана.

– Услови су сјајни, као што је сјајно бити на мору, с обзиром да знамо какво је време у Београду. Овде је мало хладније, али што је најбитније сунце обасјава, тако да је лакше радити у таквим условима. Све је изванредно. Сјајно радимо и спремамо се за неки нови почетак и надам се нове победе.

Вуле је врло задовољан првим делом припрема, који зна да буде најнапорнији и физички и психички.

– Обично овај први део играчи не воле, јер код готово свих тренера се ради без лопте и само суво трчање, међутим ово је сјајно и волео бих да ми сваке припреме буду овакве, тако да стварно уживамо и у условима и у тренинзима. Тренинзи су нам занимљиви. Најбитније је што се ради са лоптом.

Звезда је чини се више него икад окренута својој деци, тако да је на припреме стигла и млађа гарда од такође врло младе Вукашинове генерације.

– Разумем их, јер сам ја био у њиховој кожи пре годину дана кад сам био на првим сениорским припремама. Најбитније је да добро слушају и да желе да уче. Стварно су сви изванредни играчи. Посебно ми је драго због мог презимењака који игра на мојој позицији. Надам се да ће он једног дана играти на тој позицији, када ја не будем био у Црвеној звезди. Одиграо је сјајну утакмицу, желим му још таквих. Битно је само да напредује и да слуша, али опет не бих само да фаворизујем њега. Сви су супер, сви су одлични. Неки су и млађи него што сам ја био кад сам дошао у први тим, тако да је најбитније да слушају и буду паметни, све остало ће доћи – рекао је Вукашин Јовановић.

Повезане вести

Leave a Comment