Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Недовић: Звезда је супер, прелепо је играти у оваквом амбијенту

Немања Недовић је са девет поена за 14 минута био други стрелац Уникахе, али је репрезентативни бек морао да честита црвено-белима на победи. Верујемо да му је због тога у дубини душе било и драго, али наравно да није могао то јавно да каже јер је сада члан шпанског клуба.

– За мене је све ово било јако емотивно. Имао сам леп дочек на почетку и сигурно да ми је требало мало времена да се навикнем на цео амбијент. Очекивали смо тешку утакмицу. Ово је можда и најтежи терен у Европи. Покушали смо да останемо у игри целу утакмицу, али када смо коначно успели да одбранимо Звездин пик, који нам је задавао проблеме у првом полувремену, они су почели да погађају јако тешке и битне шутеве за три поена, ту су се одлепили и мирно су привели утакмицу крају.

Недовић је ретко када имао прилику да игра у оваквој атмосфери, чак и за време док је био у Звезди, а сада је све то на њега оставило упечатљив утисак.

– Уживао сам. Трудио сам се да се не обазирем много на то, али је то једноставно немогуће. Прелепо је играти у оваквом амбијенту и надам се да ћу још који пут бити део тога.

Звезда се ове сезоне често сусреће са тимовима у којима играју њени бивши кошаркаши и они су попут Пере Антића по правилу били међу најбољима у редовима својих садашњих клубова.

– Покушао сам да будем агресиван, да дам најбоље за своју екипу. Пера је победио, ја нисам. Окрећемо се наредним мечевима, већ за 36 сати имамо утакмицу против Реала која нам је јако битна и надам се да ћемо се дићи.

Недовић је одушевљен овосезонским тимом Црвене звезде.

– Супер су. Стварно играју јако добро, дигли су се у ТОП 16 фази и није изненађење што су ту где су и ја им желим сву срећу.

Имао је Немања прилику и да се исприча са пријатељима из националног тима.

– Лепо је видети другаре из репрезентације. Као што сам рекао желим им сву срећу.

Србија је добила организацију квалификационог турнира за Олимпијске игре, па је то обрадовало и Недовића.

– Сјајна вест. Не можеш да имаш већи мотив од играња пред својом публиком. Имамо сјајну прилику да урадимо велику ствар, али има још времена до тога. Не зна се ни које ће екипе ту бити, тако да о том-потом – истакао је Немања Недовић.

Повезане вести

1 comment

pera јан 23, 2016 at 09:43

Uz svo poštovanje ali na mestu pleja reprezentacije neki novi ljudi su zaslužili priliku tako da je pitanje da li će se Djordjević odlučiti za njega s obzirom kakve partije pruža ove godine. To je život da se odlučio da se vrati u Zvezdu sada bi bio slavljen ovako pare jesu bitne u životu ali je puno srce najbitnije. I mi tebi svu sreću želimo i da popraviš formu i zaslužiš dres reprezentacije. Njega svako mora pre svega da zasluži igrama na terenu.

Reply

Leave a Comment