Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Паркер опет збрисао у Лондон

Џошуа Паркер, репрезентативац Антигве и Барбуде, самоиницијативно је прекинуо са тренинзима у Београду и вратио се у Лондон.

Ово је већ други пут да је проблематични нападач урадио тако нешто, под оправдањем да су у питању приватни проблеми, али то неће много утицати на Звезду, јер се на Паркера више не рачуна у наредном периоду. Међутим, он је под уговором са најтрофејнијим српским клубом и могао би да сноси последице због овог потеза.

– Ми смо за то да се направи договор. Желели смо да испаднемо коректни, односно да му исплатимо део новца. Видећемо шта ће бити. Он је отишао у Лондон, а у Београду је имао све оптималне услове. Обезбедили смо му тренера, свлачионицу, доктора. Проблем је што је Паркер већ променио два клуба, може да иде само у неколико земаља – истакао је спортски директор Црвене звезде Блажо Раосављевић за Моцарт Спорт.

Паркер је тражио 150.000 евра и чисте папире како би се растао од Црвене звезде, што наравно није могао да добије, па остаје да се види како ће се решити ова замршена ситуација, а Џошуа је до тада одлучио да побегне од хладног времена у Србији и средине на коју се није адаптирао.

Повезане вести

Leave a Comment