Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Радоњић: Свака победа доноси нова размишљања

Црвена звезда се под вођством Дејана Радоњића специјализовала за рушење шпанских клубова. Цех је овај пут платила Уникаха, па су црвено-бели уз сјајне навијаче везали други тријумф у ТОП 16 фази Евролиге.

Честитке играчима и захвалност публици за подршку која нам је значила да дођемо до велике победе. Уникаха је одлична у Евролиги, у првој фази је била малтене изванредна, а и други део је почела сјајно, са две победе је дошла у Београд. Ми смо и даље у фази рада и раста кроз тај рад и утакмице, тако да сам изузетно задовољан што смо данас бољи него што смо били јуче. Треба да наставимо да радимо из дана у дан и дођемо до онога што нам је најбитније а то је борба за трофеје и АБА лига – истакао је стратег београдског клуба.

Тренера црвено-белих посебно радује игра против Уникахе уз огроман допринос победи великог броја кошаркаша.

Радује дужи период добре игре јер смо били у фази да нисмо могли да изгледамо тако, не зато што не урадимо нешто већ због тога што је то природан процес. Кад се убаци неколико нових играча то захтева период адаптације и рада, слагања екипе. Ми смо прошли и кроз пораз који можда сада не бисмо доживели. Игра задовољава и то је најбитније. Сигуран сам да ћемо наставити у оном амбијенту који је потребан, а то је да се спремамо за најважније. Свака победа доноси нова размишљања. Рано је говорити о конкретнијим анализама. Свуда смо у борби и то је то. Ја то тако посматрам и тако преносим играчима, то може да нам донесе добро – додао је Радоњић.

Следи дерби против Партизана у 21. колу АБА лиге и то већ у понедељак, тако да бранилац шампионског прстена нема много времена за одмор.

Знамо шта Партизан значи. Сигуран сам да ћемо да се припремимо како треба играћемо пред њиховим навијачима. Они ће великом борбом желети да изађу и да нас победе. Много пута у дербију није одлучила тренутна снага. Трудићемо се да освојимо два нова бода. Не размишљамо даље. Распоред је тежак, идемо од меча до меча. Ја сам чврсто на земљи, само да овако наставимо, сигуран сам да ће бити добро – закључио је Радоњић.

Повезане вести

3 comments

veroljubpetrovic јан 23, 2016 at 09:58

samo hrabro, i ove sezone osvojicemo sve…. a i top8 se smesi

Reply
veroljubpetrovic јан 23, 2016 at 09:58

samo hrabro, i ove sezone osvojicemo sve…. a i top8 se smesi

Reply
veroljubpetrovic јан 23, 2016 at 09:58

samo hrabro, i ove sezone osvojicemo sve…. a i top8 se smesi

Reply

Leave a Comment