Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Лазић: Биће тешко, али даћемо све од себе

Капитен Црвене звезде, Бранко Лазић, спреман је за нови евролигашки обрачун. У сусрету против Уникахе црвено-бели ће покушати да на крилима навијача стигну до прве победе на домаћем терену у ТОП 16 фази ове сезоне и након Панатинаикоса наставе са рушењем скупоцених екипа.

– Креће период јако тешких утакмица и путовања. Уникаха је веома квалитетна екипа у нашој групи. Њихова позиција на табели у шпанској лиги не показује реалну слику, али сигурно је да се ради о јако квалитетној екипи састављеној од доста добрих појединаца и сигурно ће бити тешко да играмо против њих, али ми ћемо покушати да дамо све од себе и да наметнемо наш стил игре.

Екипа је у тријумфалној серији, а тренер Радоњић користи велики број кошаркаша, како би што више растеретио састав због бројних утакмица.

– Сигурно да је било доста лакше да се подели минутажа, да се сви одморимо, а такође су и млађи играчи добили шансу коју су искористили, тако да нам је пријао мали предах у игри и сигурно ће нам значити за даљи период. Играћемо све утакмице максимално до краја и трудићемо се да прођемо у наредни круг такмичења.

У тиму Уникахе играју Немања Недовић и Демаркус Нелсон, некадашњи Лазићеви саиграчи, а капитен екипе истиче да није било специјалне припреме за бивше узданице црвено-белих.

– Спремали смо се за цео тим, ништа специјално за неке појединце. Њих двојицу мало више познајемо од осталих играча. То ће нам бити само једна од олакшавајућих околности, али као што сам рекао ништа специјално за њих двојицу. Припремали смо се генерално за целу екипу – истакла је Звездина десетка.

Повезане вести

Leave a Comment