Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Продаја карата за Уникаху почиње у среду

Продаја карата за утакмицу 4.кола ТОП 16 фазе Евролиге између Црвене звезде Телеком и Уникахе, почиње у среду од 10 часова, у две пословнице Евентима у Комбанк Арени и Дому Омладине.

Кошаркаши Црвене звезде Телеком, настављају такмичење у ТОП 16 фази Евролиге, утакмицом 4.кола против шпанске Уникахе.

Продаја карата за овај важан меч за црвено-беле, почиње од среде, на два продајна места Евентима, у Комбанк Арени и у Дому Омладине у Београду.

Карте ће се продавати у среду, четвртак и петак у две пословнице Евентима, од 10 до 18 часова.

КК Црвена звезда Телеком саопштава да ће за долазак једног од најпријатнијих изненађења овогодишњег издања Евролиге, важити ове цене карата:

ТРИБИНЕ А, Б, Ц и Д: 1000 динара

ПАРТЕР Б и ПАРТЕР 4: 1800 динара

ПЛАВА и БЕЛА ЛОЖА: 2500 динара

ЛОЖА: 3500 динара

Court Seat: (почасна места): 10000 динара

КК Црвена звезда Телеком организоваће и овом приликом посебну процедуре уласка у дворану, за оне најверније – власнике сезонских улазница:

– Улази у партере биће подељени оградом, за улаз власника са дневним, и сезонским картама. Улази ће бити јасно обележени.

Такође, купци улазница за трибине, улазиће према следећем распореду:

– Гледаоци са сезонским улазницама за трибине А и Б улазиће у дворану „Пионир” на улаз за трибину А, док ће они који купе дневне карте за трибине А и Б улазити на трибину Б.

Исто правило важи и за улазе Ц и Д: Гледаоци са сезонским улазницама за трибине Ц и Д, улазе у дворану на улаз Д, док ће купцима дневних карата за трибине Ц и Д, бити омогућен улазак у дворану на улазу за трибину Ц.

И овога пута вршиће се обимне контроле приликом уласка у дворану, па се моле сви навијачи да знатно раније дођу у дворану „Пионир“, и да на меч не носе упаљаче, металне новчиће, козметику…

КК Црвена звезда Телеком још једном моли навијаче да навијају фер и спортски, без убацивања било каквих предмета у терен, јер је клуб због сличних прекршаја после утакмице са Фенербахчеом платио казну од 8000 еура..

Утакмица Црвена звезда Телеком – Уникаха, игра се у петак од 20 часова у дворани „Пионир”.

Повезане вести

1 comment

dalibor delija јан 19, 2016 at 16:29

Sve je to lepo a mi sto dolazimo iz Jagodine svaku utakmicu,mi cemo kupiti kartu k. Treba da dodjemo da cekamo za karte,pa da se vracamo za Jagodinu pa ponovo na tekmun i nazad,stvarno sramota.Zasto niste pustili neku kartu i za nas ovamo tj. van BG. JE

Reply

Leave a Comment