Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Паркер одбио раскид уговора, Звезда спрема нову понуду

Црвена звезда не рачуна на репрезентативца Антигве и Барбуде, али Џошуа Паркер не жели да се тако лако одрекне новца који му по уговору следује.

После неуспешне позајмице у шкотском Абердину, Паркер се вратио у редове црвено-белих и тренутно тренира са омладинцима. Клуб му је према понудио споразумни раскид уговора, али је он то одбио.

Паркер има важећи уговор са Звездом до 2017. године, који му очигледно одговара, јер је у питању новчана сума апсолутно несразмерна његовом учинку на терену, али управа нашег најтрофејнијег клуба већ спрема нову и последњу понуду за нападача сазнаје лист Спорт.

Повезане вести

3 comments

kastiljo јан 19, 2016 at 12:50

Nije mi jasno sto se svi zivi iscudjavaju cinjenici da jedan stranac koga ona stvar zabole potrazuje ono sto mu se,nazalost,po ugovoru,zaista i duguje…Da li bi neko od nas tek tako odustao od 100.000e bilo gde u inostranstvu da radi,tj da ima ugovor…Nije ni ovaj mucenik kriv sto je doveden…Ugovor ne poznaje pristojnost,nigde na svetu se ne potpisuju ugovori na 3 godine dakle na 300.000 evra pa onda e jbg ako nam ne valjas necu da ti platim…Budimo realni ta prica ne prolazi nigde…

Reply
Šurdas јан 19, 2016 at 12:08

Tako bi i ja mogao da igram u Zvezdi iako nema veze s fudbalom.

Reply
LA[K]I јан 19, 2016 at 10:40

Pare mu nedati niposto! Bolje neka ostane da igra do leta nego da nam uzme pare za dzabe!

Reply

Leave a Comment