Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Радоњић: Урадили смо нешто важније осим освајања бодова

За тили час црвено-бели су везали три узастопне победе, након серије од три пораза. После Олимпије и Панатинаикоса савладан је и Металац, па се поново отворила шанса за друго место у лигашком делу АБА лиге.

Тренер браниоца шампионског прстена, Дејан Радоњић, био је задовољан победом, као примарним задатком у мечу 20. кола регионалног такмичења.

– Најпре задовољство начином на који радимо и жеља да наставимо у истом амбијенту и ритму и односом који мора да постоји један дужи период да би екипа могла да се припреми за већ брзу битку за трофеје, наравно и све мечеве који следе. У дуелу против Металца остварили смо оно што нам је било битно, чак можда мало више од тога, узели смо нове бодове. Држали смо један добар ритам доста дуго, у тој расподели минутаже у завршници смо изгубили ритам, па је једна озбиљна предност мало смањена, али генерално успели смо да и тада добро одреагујемо, тако да смо са два нова бода задовољни и настављамо са оним што нам је у овом тренутку и битније од тога. Да тренирамо и да се спремамо јер нас чека веома  квалитетан противник. Тако да нам је и ово јако користило и као што сам рекао урадили смо нешто важније осим освајања бодова – закључио је стратег тима са Малог Калемегдана.

Повезане вести

3 comments

ognjen banic јан 19, 2016 at 14:55

Djordje Majstorivic ce doci naredne sezone kod nas a ocekujem i jos neke igrace domace da dodju kod nas tako cemo biti jaki i naredne sezone

Reply
ogmjen banic јан 19, 2016 at 14:52

ognjen banic

Reply
pera јан 19, 2016 at 07:54

Djordje Majstorović dokazao gde mu je mesto.

Reply

Leave a Comment