Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Дангубић: Одиграли смо добар меч изузев последњих пет минута.

Тријумфом над Металцем у хали “Пионир“, Црвена звезда се изједначила са Цедевитом на табели, али да би шампион стигао до предности домаћег терена у полуфиналу плеј-офа, потребно је да Загрепчани на крају забележе пораз више од црвено-белих, због два пораза Звезде у међусобном скору.

Најефикаснији у Звездиним редовима био је Немања Дангубић, који је убацио 17 поена уз четири скока, три украдене лопте, асистенцију и индекс 22, по чему је био најкориснији на утакмици заједно са узданицом Металца Ђорђем Мајсторовићем.

– Одиграли смо један добар меч, изузев последњих четири-пет минута, где смо пали у одбрани и изгубили концентрацију. Сигурно да тим делом нисмо задовољни, међутим одиграли смо добар меч, тимски, и важна победа за нас да наставимо тријумфални низ и да се спремимо за наредни период – истакао је Дангубић, који је пружио најбољу партију ове сезоне.

У преосталих шест кола Цедевита ће гостовати против Мега Лекса, Олимпије и Партизана, тако да Звезда може до друге позиције, али ће вероватно морати да савлада све ривале до краја. Црвено-беле такође очекују неугодна гостовања, најпре против Партизана, затим Игокее и Цибоне.

Повезане вести

2 comments

janko vujic јан 19, 2016 at 11:28

Još samo Mitrović da se oporavi i to je to!!!

Reply
Zoran delija јан 19, 2016 at 08:22

Bravo Danguba samo tako nastavi i proleće je tvoje.Bravo i za Radonjića što je ostavio Rebić do kraja i došao do pobede.Kinzi je pun pogodak igra sve.Fali pomoć Cirbesu u EL.

Reply

Leave a Comment