Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Јовановић остаје у Звезди, Крузеиро нуди Леа Ренана на позајмицу

Управа Црвене звезде није импресионирана најновијом понудом за Вукашина Јовановића, па талентовани штопер остаје у клубу уз најављено повећање плате.

Бордо је црвено-белима упутио понуду од 2,4 милиона евра плус 20 одсто од наредног трансфера, али то није било довољно да управа пусти златног омладинца, који се у првом делу сезоне усталио у тиму, одиграо 19 првенствених утакмица и постигао два поготка.

Да се на младог фудбалера најозбиљније рачуна и у наредном периоду говори и најава Звездана Терзића, да ће Јовановићу бити повећана зарада, која је до сада износила 40.000 евра на годишњем нивоу.

Клубу из Љутице Богдана понуђен је и бразилски штопер Лео Ренан, најпре на шестомесечну позајмицу, уз могућност откупа од Крузеира за нашто мање од 300.000 евра на крају сезоне сазнаје Курир и још додаје да долазак Давида Бабунског зависи од продаје Саше Стојановића и још неких играча.

Повезане вести

3 comments

Grga јан 19, 2016 at 00:25

Sad mi ništa nije jasno. Otkud Kuriru informacija da Kruzeiro nudi Zvezdi Lea na pozajmicu sa opcijom otkupa od 300 000 evra, kad on na Transfermarktu vredi 4 miliona? Ne znam ko bi bio lud da se reši takvog igrača za siću. Ponavljam, dečko je dva puta imao ozbiljnu povredu kolena, od poslednje se oporavio ovog meseca, možda je zbog toga jeftin. Ali ajd da ne lupam. Možda neko ima proverenu informaciju. Bilo kako bilo, onaj Leo Renan sa video snimaka je ekstra igrač. Da li je još uvek tako… ko zna…

Reply
asko јан 19, 2016 at 13:34

Ne vredi 4 mio jesi ti dobro video.

Reply
Grga јан 19, 2016 at 19:02

Sinoć sam proverio pre nego što sam napisao komentar.

Reply

Leave a Comment