Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеПрипремеФудбал

Стигао и Уго голгетер

Центарфор Црвене звезде Уго Виеира прикључио се лидеру српског шампионата на припремама у Словенији и већ данас ће бити на располагању екипи на тренингу.

Уго је раније добио одобрење стручног штаба да остане мало дуже у Португалу како би завршио приватне обавезе, па се екипи прикључио у суботу у вечерњим часовима, мада се у појединим медијима писало и о томе да је повратак условио исплатом заосталих плата.

Црвено-бели су сада комплетирали редове и могу да се посвете уигравању за пролећни део сезоне у ишчекивању првих појачања. За сада се као најближи томе помињу Бабунски и Ле Талек, а очекује се и један штопер из иностранства.

Повезане вести

2 comments

branko јан 17, 2016 at 12:08

на форуму ред стар белграде навијачи често више у заносу него обијективно пишу напад на лигу шампиона.па ми нисмо још ни ушли ,ни прошли првво коло квалификација, а очекује нас сигурно тежи противници

Reply
David јан 17, 2016 at 14:03

Dobar komentar. Zaista treba biti realan. Svi bi mi voleli u Ligu šampiona, ali treba ići korak po korak, stepenicu po stepenicu. Hrabro protiuv svakog protivnik ma ko on bio i kako se zvao. Borbeno, odgovorno, presing na svaku loptu. Tada padaju i „teži“ protivnici. Naravno treba sve da se poklopi, a ponekad treba i sreća da nas posluži…

Reply

Leave a Comment