Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Бабунски близу, али хоће га Сарагоса, Еибар и клубови из Холандије и Белгије

Звезда је озбиљно заинтересована за довођење репрезентативца Македоније Давида Бабунског, али постоји још неколико клубова којима је талентовани фудбалер запао за око.

Да је старији син Бобана Бабунског близу Маракане говоре и контакти са играчем, шушка се да је постигнут и усмени договор, али је остало да Управни одбор одобри трансфер. Међутим, у нашем најтрофејнијем клубу за сада избегавају да више говоре на ову тему, осим чињенице да је Бабунски у фокусу интересовања.

Повољна околност је што је Бабунски раскинуо уговор са Барселоном Б, па је финансијски далеко приступачнији Звезди. О његовим квалитетима још раније су се позитивно изјасниле легенде црвено-белих Дарко Панчев и Илија Најдоски, али ни остали заинтересовани клубови не седе скрштених руку.

За Бабунског су заинтересовани шпански клубови Сарагоса и Еибар, али и екипе из Белгије и Холандије, тако да неће бити тако лако стићи до талентованог 21-годишњака, као што се у први мах чини.

У наредним данима можемо очекивати да прво појачање стави параф на уговор са екипом из Љутице Богдана, јер је и Дамијан Ле Талек најавио епилог вишенедељне саге око преласка на Маракану. Очекује се и нова понуда Бордоа за Вукашина Јовановића, јаснија ситуација око Бенфикиног интересовања за Луку Јовића и мистериозног штопера из иностранства који је означен као приоритетно појачање за напад на Лигу шампиона, док управа има и пуне руке посла око санирања дугова према бившим играчима и обавезе према клубовима.

Повезане вести

1 comment

pera јан 15, 2016 at 21:56

Na njemu je da odluči da li će da iskoristi šansu da se u Zvezdi dokaže i pošro je mlad igrač napravi veliku karijeru ili da ode u neku Seltu u kojoj će igrati par utakmica i otići u zaborav kao Krkić.

Reply

Leave a Comment