Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Маик и Таренс: Велика тимска победа

Првотимци Црвене звезде Телеком Маик Цирбес и Таренс Кинзи истакли су да је тимска игра, била кључ велике победе у Атини.

Кошаркаши Црвене звезде Телеком, остварили су велику победу, савладавши вишеструког првака Европе Панатинаикос у Атини, и тако стигли до важног брејка у раној фази ТОП 16 фазе Евролиге. Црвено-бели су контролисали дешавања на паркету дворане ОАКА практично од старта утакмице. Након велике победе, Маик Цирбес и Таренс Кинзи истакли су тимску игру као кључ овог тријумфа:

Маик Цирбес:

– Сјајан осећај, велика победа на гостовању. Врло је тешко забележити победу овде у Атини, али ми смо успели. Били смо бољи на обе стране терена, и одиграли смо врло добру и чврсту утакмицу. Лопта се добро кретала, убацили смо важне шутеве и нисмо дозволили Панатинаикосу да игра своју игру. Нема сумње да је ово велика тимска победа, и заслуге припадају свима.

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz12509315_1058775897516639_7696989735858582425_n

Таренс Кинзи:

– Кључ ове победе је наша тимска игра, играли смо као један, веровали смо у себе, били смо изванредни у одбрани и неутралисали смо њихов скок. У прва три минута дозволили смо три офанзивна скока. Мислим да су на крају прве четвртине имали осам или девет офанзивних скокова. Не можеш да победиш овакав тим са таквим приступом. Прегруписали смо, почели смо да скачемо, и почели да погађамо. И то је практично то.

Црвено-бели се враћају у Београд у петак у поподневним часовима, и одмах се окрећу припреми за дуел са Металцем у понедељак у дворани “Пионир“, док ће у петак у Београду гостовати екипа Уникахе.

Повезане вести

Leave a Comment