Moja Crvena Zvezda
ВажноДруги пишуНајновијеТрансфериФудбал

Португалски „О Жого“: Лука Јовић ускоро „Орао“

Португалски „О Жого“ објавио је да је шампион Португала Бенфика интезивирала преговоре око Луке Јовића, у жељи да споји омладински тандем Србије, Јовић-Шапоњић.

У тексту стоји да Бенфика настоји са својом политиком куповања најталентованијих младих играча и да је веома близу да осигура и долазак Звездиног вундеркида, Луке Јовића. Како би Јовић што пре стигао на „Ла Луж“ Луис Фелипе Виеира је у честим контактима са челним људима Црвене звезде и инвестиционог фонда, који полаже права на Јовића. Последњих дана се појавила информација да најљући и градски ривал Бенфике, тренутни лидер шампионата, Спортинг, жели да претекне ривала у трци за Јовића, о чему пишу Абола и зерозеро, позивајући се на натписе Mozzartsporta.

Такође, у тексту се наводи да је Бенфика у овом тренутку најближа Звездином нападачу за кога су заинтересовани Арсенал, Тотенхем, Атлетико Мадрид и Фиорентина.

Након потписа Шапоњића и Калаице, долазак Јовића би испунио жеље португалског великана. Наведено је да је Лука Јовић један од највећих талената. На 20 утакмица ове јесени у Суперлиги, постигао је 5 голова. Уговор са Црвеном звездом му истиче 2018.године.

Лука Јовић је са Црвеном звездом отпутовао на први део припрема у Копар.

 

Повезане вести

Leave a Comment