Moja Crvena Zvezda
ВажноДруги пишуНајновијеТрансфериФудбал

Давид Бабунски напушта Барселону, ако Звезда задовољи његове услове

Давид Бабунски, македонски фудбалер за којег је интересовање показала Црвена звезда добио је потврдан одговор да напусти Барселону, уколико буде задовољан понудама, саопштио је каталонски клуб. После 11 година проведених у у клубу, Бабунски и Барселона су се одлучили за џентлменски споразум.

У наредним данима ова вест ће сигурно појачати гласине око ангажмана македонског репрезентативца и Црвене звезде. Интересовање Црвене звезде је озбиљно и уколико македонски репрезентативац буде задовољан понуђеном улогом у тиму и финансијским условима, доћи ће до потписа уговора. И то у зимском прелазном року.

Како пише Б92, према информацијама из Скопља, менаџери двојице играча контактирали су генералног директора Црвене звезде Звездана Терзића и почасног председника Драгана Џајића, а потврду о квалитету браће Бабунски добили су од легенди Дарка Панчева и Илије Најдоског.

Бабунски је поникао у чувеној ‘Ла Масији’, а за Барселону Б је током две и по сезоне одиграо 48 утакмица, и постигао један гол. Његов брат Доријан, прошао је комплетну школу Реал Мадрида и тренутно је на позајмици у Фуенлабради.

Синови некадашњег играча Вардара и репрезентативца Македоније Бобана Бабунског су на мети јесењег шампиона Србије, што је потврдио спортски директор Блажо Раосављевић.

Повезане вести

5 comments

neso јан 14, 2016 at 14:18

david ti ako siodlulcil da pot pises za zvezda ke uspeles a ipostanes golem igrac kako sega da znaes jerbo zvezda e zvezda sekoj makedonec koj igra vo zvezda stanal golem igrac i napravi golema kariera zatova nemoj da slusas nikogo i da imas poverenije sto ti kazal dzaic i uprava ta e sega ti odluci ali ako odlucis za zvezda nema da pogresis vo zivotot da se cuemem i pozdrav

Reply
neso јан 14, 2016 at 07:28

MAONI SU SKOLOVAINI I IZABRANI IGRACI NE DOLAZE OD SVEKAKVE SKOLE A IKLUBOVA NIKOV OTAC JE BABUNSKI AKO GA NEKO DOBRO POZNAJE

Reply
Nenad јан 14, 2016 at 02:00

Čekajte bre ljudi 48 utakmica jedan go!!!!!!!!Pa zar mi nemammo našu decu da daju makr taj jedan go?????Bez namere da umanjim kvalitet ovog momka ali imamo i mi decu…

Reply
LA[K]I јан 13, 2016 at 23:59

Eto kakvo je vreme doslo. Sad Zvezda mora da zadovolji uslove decurlije iz cele Evrope…

Reply
neso јан 13, 2016 at 23:04

EVONAM BABUNSKI U RUKE ON CE DA BUDE DRUGI VLADIM JUROVIC E SAT UDLUCITE UPRAVO ZNATE SVE O NEMU

Reply

Leave a Comment