Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Клубови из Србије незадовољни суђењем у АБА лиги

Сва четири клуба из Србије која ове сезоне учествују у регионалној лиги изразили су незадовољство начином делегирања и суђењем у АБА лиги.

Црвена звезда Телеком, Мега Лекс, Металац Фармаком и Партизан НИС у допису који је послат председнику АБА лиге ј.т.д. Драгану Бокану, директору Крешимиру Новоселу и спортском директору Жарку Чабаркапи захтевају да на Скупштини у Београду 15. јануара морају бити присутни Комесар лиге Алеш Камникар и председник Судијске комисије Бранко Јовановић, који се сматрају најодговорнијима за делегирање и суђење током ове сезоне.

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz-aba-liga-sudije

Камникар је под посебном лупом клубова, који и даље сматрају да има контакте са Радованом Лорбеком, да ради на дестабилизовању новог руководства лиге у жељи да га дискредитује како би се прикрили дугови фирме АБА сидро доо који сежу до цифре од преко 400.000 евра.

Камникару је пре два месеца изгласано неповерење због тенденциозног делегирања судија и узурпирања овлашћења, а још од раније се сматра да ведри и облачи лигом, јер је поред делегирања судија неовлашћено делегирао контролоре и делегате, сам преузео улогу контролора суђења и функцију ТВ контролора.

Повезане вести

Leave a Comment