Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Омиљени шоумен више није члан црвено-белих

Сенегалски дефанзивац Мамаду Мбођ и Црвена звезда споразумно су раскинули уговор.

На тај начин настављено је “кресање“ нагомиланог играчког кадра, а вест ће помало и растужити Звездаше, којима је Мбођ прирастао за срце својом непосредношћу и смислом за хумор на друштвеним мрежама, као и у дружењу са саиграчима, па се за релативно кратко време у Београду лако навикао на нову средину, као ретко који странац пре њега.

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz11202856_980706981990198_7364104704589500271_n

Мбођ је у редове црвено-белих стигао 2014. године из Дакара. У јесењем делу прошле сезоне био је на позајмици у крушевачком Напретку, а по повратку је одиграо три меча за Звезду у пролећном делу. Чинило се да ће се ове сезоне наметнути као стандардан члан дефанзивне линије, јер је почео у стартној постави прве четири утакмице у Супер лиги, постигао и гол против ОФК Београда, одиграо и реванш против Каирата у квалификацијама за Лигу Европе, али је касније пао у други план, јер су предност добили Вукашин Јовановић, Саво Павићевић и Александар Луковић после опоравка.

Симпатични фудбалер из Сенегала одиграо је укупно 10 такмичарских утакмица за Црвену звезду и постигао један гол, али је оставио јачи утисак својим понашањем него многи са више мечева у црвено-белом дресу.

Мбођу желимо све најбоље у наставку каријере, а имајући у виду да се сјајно прилагодио на живот у Србији, неће бити изненађење ако га поново видимо на Маракани у дресу неког суперлигаша. Звезда је послала Владимира Јововића на позајмицу у ОФК Београд, док су велики изгледи да ће Идан Веред напустити клуб, јер предност на крилним позицијама имају Плавшић и Срнић.

Повезане вести

4 comments

Црни Грга из Мокрога Луга јан 12, 2016 at 19:29

ЗВЕЗДА напокон стаје на своје ноге!
Добро је што „шоумени“ немају места у Звезди!
Шоуменима није место на фудбалским теренима, већ у позориштима.
Нама требају играчи који знају да играју фудбал и који живе за ЗВЕЗДУ,
а не пролазници који ће само покупити паре и – здравао!
Ма здраво шоумени!

Reply
marko јан 12, 2016 at 12:55

vazno je da smo ga platili 100k

Reply
Šurdas јан 12, 2016 at 10:47

Nemoj da nam izbuši mrežu ako bude nekad igrao protiv nas. Nadam se da neće.

Reply
Delija Beograd јан 12, 2016 at 07:44

Srecno Papi u nastavku karijere!! Crni brat!!

Reply

Leave a Comment