Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Вукашинов менаџер: „Очекујемо ревизију уговора и повећање плате, до трансфера ће доћи врло брзо“

Менаџер Вукашина Јовановића, Раде Ћалдовић, причао је за „Спорт“ о последњој понуди Бордоа за његовог клијента.

„Бордо је подебљао понуду за 300.000 евра у циљу да доведе Јовановића. Остаје и дведесет одсто од даље продаје. Тачка још није стављена и поред чињенице да је Звезда на прву лопту одбила аранжман. Французи јесу „загризли“ и широм су отворили врата играчу. Требало би да одрже нови састанак и коначно преломе, а ако дефинитивно одбију Бордо онда би следећи потез требало да буде ревизија уговора са Вукашином, када је у питању његова плата. Подсећам, његова примања су и даље нивоу после изласка из омладинског погона. То би био показатељ да се на њега озбиљно рачуна, када је већ процењено да ће да вреди близу три милиона евра“ рекао је Ћалдовић који најављује трансфер.

„Ако се и не оствари трансфер ове зиме, доћи ће врло брзо. Битно је да Вуле остане стабилан, због чињенице да је овде понуђеним за пет година решио егзистенцију себи и породици.“

Повезане вести

8 comments

neso јан 12, 2016 at 20:56

4 miliona i plus 30% ako hoce francusi nek stavlaji na sto zcezdin vec ako in treba takav igrac ko hoce dobar igrac mora i da plati e sat nek biranu da ne bude kasno za velikana bordo

Reply
cvele јан 11, 2016 at 22:20

Ja sam misljenja da treba da prodamo Jovanovica,ako vec dovodimo stranca stopera najbolje bi bilo da ga sad prodamo.Stranac u paru sa Lukovicem na klupi imamo Pavicevica,Mbodja i Marinkovica,tesko da cemo mi dobiti vise od 2,5 miliona i 20 % za stopera i to u nasoj ligi…Kada smo vec prodali Grujica treba sad prodati i Jovanovica jer ce na leto opet biti frka sa parama a ovako bi omogucili lakse poslovanje kluba i mirno docekali kvalifikacije.

Reply
Ujak јан 11, 2016 at 21:53

Cigani ne bojte se Vukasin nide nigde

Reply
pera јан 11, 2016 at 21:23

Mene samo interesuje koje škole završavaju ovi tzv menadžeri da bi živeli na tudjoj grbači. Pa ovo samo u Srbiji ima da neko glumi pametnog a nema dana škole i šutnuo je par puta loptu na lokalnom poljančetu. Sramota kad se na to dodaju i oni u klubu koji su na funkciji da bi pomogli sebi. Dogovor o povećanju primanja ok ali sa igraćem lice u lice a ove jajare eliminisati iz pregovora o bilo kakvim parama.

Reply
dexy122 јан 11, 2016 at 14:47

Ne razumem samo kako neki ovde pricaju kako Vukasin nije kvalitetan stoper. Sta vam je bre ljudi? Pa on je najsigurniji stoper kojeg imamo. Igrao je u paru i sa Lukovicem i sa Pavicevicem i u oba slucaja je bio dobar. Napravio je par gresaka, neke su nas kostale ali je napravio mnogo manje gresaka nego naprimer Lukovic. Ja sam za to da ga zadrzimo ako nam pare nisu potrebne. Ako su Francuzi toliko zagrizli za njega, ove polusezone nastavi li dobru igru, sa titulom moze cena da mu poraste za 2 miliona lagano.

Reply
Šurdas јан 11, 2016 at 12:35

Pa ne troši milion godišnje! Kako živimo danas ja bi tim novcem obezbedio i naredna pokolenja a ne samo porodicu.

Reply
neso јан 11, 2016 at 10:50

terza ceriri miliona plus 30posto nistamane to je to mismo zvezda

Reply
Zoran bo ča c јан 11, 2016 at 10:22

Menadžer nigde da pomene Zvezdu.On brine za njegovu porodicu smešno.Realno Vukašin teško može da igra u Bordo.Sada mu tebe samo da igra to je najbitnije.

Reply

Leave a Comment