Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Бордо упоран, не одустаје од Јовановића, нова понуда стигла у Љутице Богдана!

Француски Бордо не одустаје од Вукашина Јовановића! Након првобитне понуде, коју је Црвена звезда одбила, стигла је нова, уноснија.

Како пише АренаТВ, а сазнаје и МЦЗ, понуда вредна 2.5 милиона евра уз 20% процената од наредног трансфера је на столу челника Црвене звезде! Иако је Звездан Терзић изјавио да Црвена звезда не жели да прода Јовановића, и да проблем није у цени, оваква понуда за златног омладинца са Новог Зеланда и изданка школе Црвене звезде је свакако примамљива.

Бордо већ дуже време прати Вукашина Јовановића, а тренер Вили Сањол је назадовољан издањем централних дефанзиваца ове сезоне Паблом, Седриком Јамбеом и Ламинеом Санеом, који није био на списку за гостовање Монпељеу, на последњем мечу француског шампионата, (1:0 за Бордо). Председник Жирондинаца, Жан-Луис Триод би средства за још издашнију понуду за Вукашина Јовановића могао да прикупи продајом капитена Хенрија Саивеа, за кога је загризао енглески премијерлигаш, Њукасл Јунајтед, што довољно говори колико су озбиљни у својој намери.

Припреме за пролећни део сезоне, фудбалери Црвене звезде ће започети сутра у 11 часова, када ћемо сазнати и размишљања тренера Миодрага Грофа Божовића и Звездана Терзића о новој понуди из Бордоа.

Повезане вести

3 comments

neso јан 12, 2016 at 13:52

vec kad imamo sansudovojlno tri mijlke plus 30 procenata setitese lazovica kako smo prosji i sta smo dobili

Reply
Vella Borletti јан 11, 2016 at 02:32

Sve ispod 4 miliona je smesno.Dakle 4 milke i 20% od sledece prodaje.
Po meni smo i Gruju prodali za sicu.

Reply
MILAN KG јан 11, 2016 at 01:40

JA bih ga prodao bolje vrabac u ruci nego golub na grani. imamo savu, rendulica,Lukovica plus nov stoper za nasu ligu dosta. po meni bolje da uzmemo 2500 miliona i 20 posto to je odlicna ponuda.

Reply

Leave a Comment