Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Звезда сутра са Олимпијом

Кошаркаши Црвене звезде Телеком гостују у Љубљани екипи Унион Олимпије у дворани Стожице, у оквиру 19. кола АБА лиге ј.т.д..

Кошаркаши Црвене звезде Телеком настављају са жестоким ритмом ове сезоне, након три утакмице против евролигашких екипа (од којих су црвено – бели две изгубили у неизвесним завршницама) следи изузетно неугодно гостовање екипи Унион Олимпије.

Екипа тренера Радоњића у првом делу сезоне помало неочекивано је изгубила од популарних „змајчека“ у Пиониру (73:77), међутим, од те утакмице Олимпија бележи помало неочекиване резултате, екипа из Љубљане тренутно заузима 11 место на табели, са скором 7 победа и 11 пораза, док Београђани заузимају треће место са скором 13 победа и 5 пораза. Утакмицу у Пиониру више од победе гостију обележила је тешка повреда капитена црвено – белих Луке Митровића, чији повратак на терен сви с нестрпљењем ишчекују.

Дејан Радоњић: „Олимпија се појачала, пар дана пред наш меч стигао је искусни Двејн Робинсон. Пласманом у други круг Еврокупа направили су феноменалан резултат и показали квалитет. У тренутку када су нас победили играли су јако добро, после тога су ушли у проблеме са повредама и били без неких носилаца игре. Због тога тренутно имају мањи број победа него што то по квалитету заслужују. Сада је екипа Олимпије опет комплетна. Али, то не мења наше амбиције. Желимо победу, али и да одиграмо квалитетан меч, како би целе екипа ишла напред. Односно, да из меча растемо, и да што пре дођемо до максималне снаге тима“.

Меч 19. кола АБА лиге ј.т.д, игра се од 17 часова, у дворани Стожице у Љубљани, екипу након дуела у Словенији већ у среду путује у Атину, где је у четвртак очекује меч 3.кола Евролиге против Панатинаикоса.

Повезане вести

3 comments

Šurdas јан 11, 2016 at 12:50

Na muci se poznaju junaci!

Reply
raca444443ee јан 11, 2016 at 12:31

Sledece godine euroligu igrace Buducnost. “Voli“ je glavni sponzor Buducnosti, vlasnik Volija je Bokan- multi-milioner koji je ujedno i predsjednik Aba lige.1+1=2

Reply
Petak trinaesti јан 10, 2016 at 23:29

Daj Gospode Bože da mi naredne sezone igramo Evroligu.

Reply

Leave a Comment