Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Паркер на прозивци, управа му тражи клуб

Џошуа Паркер ће се појавити на прозивци у понедељак пред старт припрема за наставак сезоне, али клуб на њега не рачуна за пролећни део шампионата Србије.

Репрезентативцу Антигве и Барбуде је истекла позајмица у шкотском Абердину, за који је у јесењем делу Премијер лиге одиграо седам утакмица, без постигнутог гола, укупно свега 134 минута на терену. Абердин, који се бори за титулу са Селтиком, одлучио је да не продужи позајмицу, па се Паркер вратио у Звезду.

Он ће се појавити на прозивци на стадиону “Рајко Митић“ у понедељак од 11 часова, али није у плановима клуба за пролећни део сезоне. Паркер је под уговором са црвено-белима још годину дана, па ће клуб покушати да му пронађе нову екипу у којој ће наставити каријеру или ће отићи негде на позајмицу.

Џошуа је за Звезду до сада одиграо 14 такмичарских утакмица и постигао четири гола, а недавно је за острвске медије похвално говорио о Марку Грујићу, кога је упоредио са узданицом Јувентуса и једним од најбољих везних фудбалера на свету Полом Погбом.

Повезане вести

3 comments

РУК јан 10, 2016 at 17:46

Пробајте Паркера на десном беку, не може бити гори од Петковића, то је сигурно…:)

Reply
LA[K]I јан 10, 2016 at 17:38

Jaooooooooo. nece njega niko kupiti.

Reply
dejo јан 10, 2016 at 10:20

Ka boga vas molim prodajte ovog Parkera jer on nije dostojan nase Crvene Zvezde ,ponudite Japanskim ,Kineskim i klubovima po Evropi Parkera upravo nase Crvene Zvezde

Reply

Leave a Comment