Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Kинзи: Навијачи су сјајни, ценимо све што раде за нас

Ни Таренс Кинзи није могао да дође до потпуног изражаја против Фенербахчеа у дебију за Црвену звезду што се тиче такмичења у Евролиги. Искусни ас је за 20 минута постигао шест поена, уз пет асистенција, два скока и украдену лопту (шут из игре 3/9).

– Не бих сада улазио у детаље и освртао се на то колико смо минута одиграли без поготка. Само знам да морамо да играмо много чвршће.

Црвено-бели нису добро отворили такмичење у ТОП 16 фази, иако су били на корак од тријумфа против ЕФЕС-а у Истанбулу. Ипак, пред екипом је још 12 утакмица у елитном такмичењу и биће прилике за поправни, али Кинзи није могао да говори о наставку борбе у ТОП 16.

– Не може се предвидети. Морамо да идемо из меча у меч, тако да нам је предстојећи меч у АБА лиги најзначајнији. Када то пребродимо припремаћемо се за следећег противника у Евролиги.

Прекаљени кошаркаш није спојио две пуне седмице у Звезди и истиче да се још увек није упознао са свим саиграчима.

– Осећам се све боље и боље. Имам још много тога да урадим. Морам да се упознам са свима, да се саиграчи упознају са мном. Овај тим је веома талентован. Млади играчи врло напорно тренирају и потребно је време да све дође на своје како би одиграли свих 40 минута на високом нивоу.

Кинзи је похвалио навијаче Црвене звезде који су још једном носили тим не штедећи грла и дланове, али то против изузетно квалитетног ривала из Истанбула није било довољно за прву победу у ТОП 16 фази.

Навијачи су навијачи. Може их бити нула на трибинама или милион. Фантастичан је осећај бити на терену, такмичити се и борити. Били су заиста сјајни. Пружили су нам велику подршку и јако ценимо све то што раде за нас – закључио је Таренс Кинзи.

Повезане вести

Leave a Comment