Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Дангубић: На свим пољима морамо да одговоримо максимално

Први меч Црвене звезде у Евролиги у новој години, уједно и у ТОП 16 фази потпуно се приближио, а млади кошаркаш црвено-белих, Немања Дангубић, очекује велику борбу на паркету хале “Пионир“ у петак од 20 часова.

– Важан меч пред нашом публиком и веома јак противник, екипа која пуца високо ове године у Евролиги. Очекује нас веома тежак задатак, међутим, спремни смо, одиграли смо већ пар мечева са њима, знамо шта нас очекује и надам се да ћемо овога пута неке ствари поправити и тражити нашу шансу.

Дангубић се вратио на паркет после дуже паузе и очекује се да ускоро пружи велики допринос у игри екипе Дејана Радоњића.

– Осећам се добро, здрав сам, немам никаквих проблема од повреде. Био сам дуго одсутан, максимално тренирам и морам много да надокнадим. Тренери и саиграчи ми помажу и надам се да ћу што пре достићи форму.

Звездин репрезентативац сматра да екипа мора да пружи максимум како би стигла до првог успеха у ТОП 16 фази.

– Пре свега игра се на нашем терену и сигурно да нам то иде у корист, међутим, они су такође дигли форму. Веома квалитетна екипа на свим позицијама. Играју са доста преузимања, атлетски су супериорни, тако да не треба трошити речи на квалитет играча који они имају. На свим пољима морамо да одговоримо максимално и на највишем нивоу ове сезоне – закључио је популарни Дангуба.

Повезане вести

Leave a Comment