Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Грујић и званично у Ливерпулу!

Фудбалер Црвене звезде Марко Грујић ставио је параф на уговор са Ливерпулом!

Млади везиста остаће у Звезди до краја текуће сезоне, а од лета понеће дрес новог клуба у којем би према уговору требао да остане пет сезона.

Звезда ће добити шест милиона евра и 10% од следећег трансфера.

“Одушевљени смо што можемо да потврдимо довођење српског везног фудбалера Марка Грујића. Грујић у Ливерпул долази из београдске Црвене звезде, у коју ће се одмах вратити на позајмицу до краја сезоне“, објавио је Ливерпул на Твитер налогу.

„Допада ми се да играм под притиском и зато сам овде дошао – то извлачи најбоље из мене“, рекао је Грујић по потписивању уговора.

Повезане вести

4 comments

pera јан 7, 2016 at 13:45

Ne vidim razloga što igrač nije odmah prosledjen Liverpulu jer u suštini on nama više ne znači u igri i treba forsirati igrača koji će se uigrati i zameniti ga. Ako je školovanje igrača u pitanju ok ali previše je mil EUR za zadovoljstvo polusezone koju smo već dobili. Liverpul je dobio igrača koji mu je neophodan da zameni Džerarda a mi smo verovatno izgubili najboljeg igrača u veznoj liniji koji je pojavio posle rata. U svakom slučaju srećno Grujo i mislim da je bilo zaista bolje da je sad otišao i za njega i za nas. Ovako Rile će opet presedeti na klupi a kada bude bilo bitno u kvalifikacijama neće moći da pokaže šta može.

Reply
Marko........ јан 7, 2016 at 02:50

Srecno brate! Ali nije ti to super liga, spusti se malo na zemlju i ne brukaj se kao 90% tvojih prethodnika koju sa tako uradili ! :*

Reply
Ратови Звезда јан 6, 2016 at 22:09

Грујо ма цепај надаље !!! Не обазири се и не осврћи само онако како и знаш и још боље 😉 Поздрав из Ниша .

Reply
Branko јан 6, 2016 at 18:58

Zasto ovamo u Nemackoj elektronskoj stampi pise na 4 godine ne na 5.

Reply

Leave a Comment