Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Саво креће Грофовим путем

Актуелни тренер црвено-белих је током своје каријере играо на позицији штопера, а наступао је и за Црвену звезду. Истим путем планира да крене стуб Звездине одбране и члан шампионског састава из 2014, заменик капитена Саво Павићевић.

Школовање за „А” лиценцу у Центру за едукацију ФСС почиње у марту, верујем да ћу да ускладим обавезе. Имао сам привилегију као репрезентативац на више од 40 утакмица, захвалан сам свима. Од Грофа може много да се научи, најбољи је тренер са којим сам сарађивао. Била би ми част да му будем помоћник – рекао је Павићевић за Спортски Журнал.

Многи који дуго раде у Црвеној звезди окарактерисали су Сава као једног од највећих професионалаца у црвеном-белом дресу. Због тога и даље одлично игра и изгледа иако је 35. години.

– Тело ме служи добро, све полази из главе. Долазе нове припреме и најслађи део јуриша на титулу. Знам да могу да помогнем Звезди, шеф ће да одлучи да ли сам му на утакмицама потребан један или 91 минут. Нисам у годинама кад јурим каријеру. Хоћу да одрадим уговор до краја, не знам шта ће да буде после.

Не плаше га чак ни приче о појачању на месту штопера млађим интернационалцем.

– Моје је да се борим и „гризем” за место у тиму. Кога ће да доведу, њихова је ствар. Добро је да буде појачања, здрава конкуренција тера да још боље радиш – закључио је Павићевић.

Повезане вести

Leave a Comment