Moja Crvena Zvezda
Европска такмичењаРукомет

Почиње СЕХА Лига

Игор Бутулија
Игор Бутулија

Рукометаши Црвене звезде одиграће у среду , од 17 часова на Бањици меч против екипе Нексе у првом колу Сеха лиге. Наш клуб ће играма у регионалној (Сеха) лиги имати вишеструку корист . У табору црвено-белих сматрају да ће на овај начин привући спонзоре да улажу у клуб, а оно што је такође битно је чињеница да ће играчи имати прилику да играју јаке утакмице.

-Циљ ове лиге је да буде по квалитету одмах иза Бундес лиге. Помиње се да ће се прикључити још клубова из региона, што ће само допринети квалитету такмичења. Ово такмичење је посебно важно за нас , да играмо што више јаких утакмица да нам се не би опет догодило да будемо топовска храна у Лиги шампиона. -завршава причу директор клуба Ненад Перуничић.

Тренер Звезде Игор Бутулија изузетно респектује наредног противника.

-Са стручне стране могу да кажем да ова лига много значи за наше играче. Имамо доста младих играча, којима су овакве утакмице неопходне. У клубу су тренутно шест омладинских и један кадетски репрезентативац. У овој лиги имамо клубове који су редовни учесници Лиге шампиона, што довољно говори. Наш противник је заиста озбиљна екипа. Много трче, екипа су која зна да се прилагоди свакој одбрани и од реаговања наше одбране ће зависити исход меча.- сматра стратег црвено-белих Бутулија.

Капитен екипе Милан Вукас је делимично упознат са квалитетом наредног ривала.

-Нисам гледао како играју, али на основу овога што чујем сматрам да су екипа за респект. Податак да су били одмах иза Загреба , довољно говори. Ми то поштујемо, али их се не плашимо. – закључује вођа екипе Црвене звезде Милан Вукас

Из клуба позивају гледаоце да у што већем броју пруже подршку црвено-белима. Сезонске карте, које ће важити за све првенствене утакмице, ускоро ће се опет наћи у продаји након четири године. Цена карте ће бити 3.000 динара. ТВ Арена ће од сада преносити све мечеве Црвене звезде.

Повезане вести

5 comments

Lucano сеп 20, 2011 at 22:47

Zna li se koliko je karta za ovaj meč?

Reply
Dejan сеп 20, 2011 at 22:35

Bio bih veoma zahvalan nekome od admina ili od kolega ukoliko bi postavili link, ako ga imate naravno.

Reply
Milan Djuka сеп 20, 2011 at 21:34

Pozdrav svima koji uredjuju i „vode“ ovaj sajt.Redovno ga pratim,nekada ostavim neki svoj komentar, imate moju punu podrsku .“Pisem“ samo kada po meni imam jak razlog za to ili me na to navede neki drugi komentar.Ovo sada je dobronamerna kritika direktno za one koji uredjuju sajt.Evo o cemu se radi.Zadnjih dana u tekstove koje svi mi citamo uveli ste novinu da tekst koji prenosi izjave ucesnika konferencija za novinare ili vasih direktnih sagovornika stampate razlicitom vrstom pisma (slova) u odnosu na ostali deo teksta.Shvatio sam vasu nameru da naznacite monolog ali slova G,V,T i D stampana na taj nacin meni stvarno smetaju dok citam tekst jer mi odvracaju paznju dok ih desifrujem.Da se razumemo nisu mi strana ali mi smetaju, a svakako i nisu pravilno napisana.Voleo bih da ovu kritiku i shvatite kao dobronamernu sto i jeste sa nadom izeljom da ovaj sajt bude jos bolji i sve poseceniji.Mozda ce neko reci da je ovo nebitno i da sitnicarim ali ja sam morao napisati sto mi je bilo na pameti.Veliki pozdrav!!!

Reply
Delija Prokuplje сеп 20, 2011 at 20:40

U 5 sati ima prenos na Arena Sport 1

Reply

Leave a Comment