Moja Crvena Zvezda
ВатерполоЕвропска такмичења

Пијетловић пред пут у Сегедин

Пијетловић Гојко
Пијетловић Гојко

Није Црвена звезда имала среће у жребу за улазак у групну фазу Евролиге. Црено-белима предстоје мечеви против тешких ривала Сегеда, Штурма и Приморја. Ипак у табору црвено-белих са оптимизмом путују у Мађарску.

-Дефинитивно нам жреб није био наклоњен. Нисмо се надали да ћемо добити овако јаку групу. Међутим, сигурно је да ћемо у Мађарској дати све од себе како бисмо изборили пласман у Евролигу. Приморје је свакако најјачи тим у овој конкуренцији и сугуран сам ћемо изборити пласман у наредну фазу. Ми ћемо нашу шансу тражити у дуелима са Штурмом и Сегедом, који ће учинити све да искористи домаћинство и оствари повољан резултат на свом базену – закључује голман црвено-белих Гојко Пјетловић.

Турнири последње фазе квалификације за пласман у Евролигу играју се од 23. И 25. септембра, а пролаз у групну фазу избориће по две првопласиране екипе из сваке групе.

Повезане вести

3 comments

Zvezdas сеп 20, 2011 at 19:28

Gojko brate, nemoj mo da razmisljamo o protivnicima, bitno je da mi odigramo vrhunski! Publika i domaci teren ne igraju, igraju igraci, tako da tu nista posebno ne vidim kao prednost Segeda… Dalje, ne smemo razmisljati kako smo unapred izgubili od Primorja i davati akcenat na Seged i Sturm. Sansu imamo naravno i protiv Primorja, stomora uvek favorit da dobije??? Pa boze, jer vidite koliko favoriti gube? Mnogo. Dakle svu podrsku vama, i ubedjeni smo da cete se plasirati na EP! Sa lavljim srcem krenite u boj.

Reply
Alex сеп 20, 2011 at 18:50

Samo napred momci, imamo kvaitet za drugo mesto i prolaz.

Reply
srdjan сеп 20, 2011 at 18:05

Срећа сад није фактор само дајте све од себе и пролазимо!

Reply

Leave a Comment