Moja Crvena Zvezda
FeaturedВажноМоја Црвена звездаНајновијеОсталоСпортско Друштво

Избор најбољих у СД у 2015. години (АНКЕТА)

фудбал +кошарка = Црвена звезда

Четврту годину за редом, Моја Црвена звезда, незванични портал СД Црвена звезда, организује избор за најбоље спортисте СД Црвена звезда.

2015.година нам је донела доста радости. И поред лошег првог дела године, фудбалери су писали историју клуба у другом делу године, а са огромним нестрпљењем чекамо наставак шампионата. Кошаркаши су освојили три трофеја, играли ТОП 16 Евролиге, а затим и поновили исти успех у најелитнијем такмичењу, у најуспешнијој сезони у историји клуба. Одбојкаши су одбранили титулу шампиона, ватерполисткиње дуплу круну, рукометаши су једењи прваци. На индивидуалном нивоу, Зорана Аруновић је наставила доминацију по Србији, Европи и свету, Звездини атлетичари и атлетичарке су најбољи у земљи, каратисти и кик боксери најбољи на свету.

Досадашњи победници су Бобан Бајковић, Андрија Прлаиновић и Бобан Марјановић у мушкој конкуренцији, Јована Дамњановић, Зорана Аруновић и Љубица Кецман у женској конкуренцији.

Гласање почиње данас, 30. децембра и трајаће до 9. јануара.

Били смо на слатким мукама. Пред вама су 10 имена у мушкој и женској конкуренцији, који су кандидати за овогодишњи избор.

Мушкарци

1. Бобан Марјановић, кошарка – Лауреат. Како описати најбољег? Боби Марјановић је обележио европску кошарку у 2015.години, а одлично се сналази и у НБА лиги. МВП сваког такмичења у којем је играо, чека и највреднију титулу на клупском нивоу, НБА прстен. Нажалост, није му дозвољено да крунише доминантност на репрезентативном нивоу.

2. Лука Митровић, кошарка – Капитен освајача трипле круне, екипе која је господарила Јадраном и Србијом, респектовано се представила Европи. Нажалост, није био у саставу репрезентације Србије на ЕП, иако је заслужио. Лука се тренутно опоравља од теже повреде, а у 2016. ће нас водити ка новим успесима, сигурно.

3. Марко Грујић, фудбал – Дуго, дуго времена су и Црвена звезда и Србија чекали оваквог бисера. „Звездино дете са друге планете“ први пут може да се искористи после Владимира Југовића. Марко Грујић је повео ФК Црвена звезда и репрезентацију Србије ка историјским резултатима. Србија је коначно постала првак света, овог пута у јуниорком узрасту. Нажалост, и у његовом случају, ситуација и средина су такви да се сага око његовог трансфера у славни Ливерпул. 2015. година је свакако година коју је обележио Марко Грујић, а сигурни смо да ће тако бити у годинама пред нама.

4. Александар Катаи, фудбал – Од њега се доста очекивало по доласку, а он је то управо показао у другом делу 2015. године. Александар Катаи је показао да у Србији постоје фудбалери због којих вреди платити карту за утакмицу. 15 голова, 8 асистенција, маестрални потези, хладнокрвност и умеће су нешто у чему смо искрено уживали у победама.

5. Маик Цирбес, кошарка – Када учите од Бобија Марјановића морате кренути његовим путем. Маик Цирбес је постао синоним за кључна слободна бацања. Погодио је за историјску титулу шампиона, погодио је против Реала, Химкија и Бајерна и дoнео ТОП 16. Ове сезоне је један од најбољих играча и стрелаца Евролиге. Велика снага кошаркaшког тима.

6. Александар Околић, одбојка – Члан шампионског тима и најбољи блокер лиге, који је својим поенима одвео репрезентацију Србије у финале Светске лиге. Одбојкашки тим је прави тим, а један од најбитних у том тиму јесте Александар Околић.

7. Дејан Бабић, рукомет – Дејан Бабић је на најбољи могући начин искористио шансу коју му је пружио Ненад Перуничић. Један најбољих пивотмена у лиги, ако не и најбољи је током јесени у многим мечевима био покретач црвено-белих, а мишљење многих је да је заслужио место и у репрезентацији. Један од кључних играча у јесењој титули црвено-белих.

8. Сава Ранђеловић, ватерполо – Иако у 2015. години није имао успеха на клупском плану, Сава Ранђеловић је са репрезентацијом Србије господарио светом. Данас је члан италијанске Бреше, а већ почетком јануара креће у одбрану европске титуле са Србијом.

9. Александар Каракашевић, стони тенис – Велемајстор стоног тениса је био кључ повратка титуле на Маракану после пет година. У најбитнијим тренуцима искуством и знањем је од Баната преузео титулу шампиона и трофеј донео где му је и место.

10. Данило Петровић, тенис – Црвена звезда је освојила осму узастопну титулу у тенису, 22. у историји клуба. Осим на клупском нивоу, Данило Петровић је наставио са трофејима и на индивидуалном плану. Освојио је дуплу круну (сингл, дубл) на ИТФ фјучерс турнирима у Нишу, на Златибору, али и у Тунису, Грчкој, БиХ… Тренутно се налази на 370. месту АТП листе и бројним трофејима је показао да је нова тениска нада Србије.

[total-poll id=127564]

Даме 

 1. Љубица Кецман, одбојка – Лауреат. Познато је колико навијачи Црвене звезде воле Љубицу. Љубица и наше одбојкашице на клупском плану нису имале успеха, што верујемо да ће се ускоро променити, али Љубица је свакако најпрепознатљивији део успеха клуба у протеклом периоду код навијача.

2. Зорана Аруновић, стрељаштво – За Зорану можемо да употребимо фразу, „Светска, а наша“. Најбоља на свету у 2015.години, наставила је доминацију у стрељаштву. Једноставно, нема јој равне. Нема места за бројне трофеје и награде, што је довољан успех сам по себи. Осим на домаћој сцени, највећи Зоранини успеси у 2015. години су златне медаље на Првим Европским играма у Бакуу, Светском купу у Габали и кристални глобус у Минхену.

3. Наташа Ковачевић, кошарка – Наташа је освојила најбитнији трофеј и одржала животну лекцију. Повратак на терен после тешке повреде након две године је највећи успех сваког спортисте. Хероина српског спорта, чији повратак на терен је заправо победа спорта.

4. Александра Катанић, кошарка – Србија је првак Европе у женској кошарци, има сестре Дабовић, али има и сестре Катанић. Александра је узданица и Црвене звезде и српске кошарке. Шармантна млада дама је током 2015. године постала капитен и лидер новог, младог тима женске генерације, а прошлу сезону је завршила на другом месту МВП листе и други стрелац шампионата, иако је Црвена звезда била седма. У јуниорким категоријама Црвена звезда је далеко најбоља. Нови бисер српске кошарке.

5. Јована Дујовић, ватерполо – Капитен најдоминатније екипе српског ватерпола. Женски ватерполо клуб Црвена звезда зна само за дуплу круну и трофеј, а пелцер успеха, надамо се, прећи ће и на репрезентацију Србије на ЕП у Београду. Јована је битан шраф Звездине машинерије и репрезентације.

6. Тамара Салашки, атлетика – Нова нада српске атлетике. Тамара је проглашена на најбољу атлетичарку Београда за 2015. годину, освојила је сребрну медаљу на Балканијади у Инстанбулу, била је члан Звездине победничке штафете у Купу шампиона, а са Звездом је стигла и до дупле круне.

7. Бојана Миленковић, одбојка – Нова одбојкашка нада, Звездино дете. Узданица женског одбојкашког клуба је добила традиционално признање за најбољу младу играчицу лиге, у новембру је била и играч месеца, а проглашена је и за најбољег примача на СП за јуниорке у Порторику, где је са Србијом освојила 5. место. Са Црвеном звездом је потписала четворогодишњи уговор на почетку сезоне, ове сезоне је најбољи поентер тима и верујемо да ће бити стуб повратка и нових успеха нашег трофејног клуба, а ускоро и репрезентације Србије.

8. Дина Благојевић, фудбал – Иако женски фудбал у Србији, још увек, није у експанзији, верујемо да ће Дина Благојевић кренути стопама Јоване Дамњановић и успети у популаризацији женског фудбала у Србији. Дина је репрезентативка Србије и једна од најбољих у тиму Црвене звезде. Специјалиста је за асистенције и евроголове, који би могли да буду део најавних шпица и реклама.

9. Диана Дабетић & Теодора Манић, кик бокс – Ово је први пут да имамо заједничке кандидате, али када сте првак света у било ком спорту, онда је јасно зашто је то тако. Диана Дабетић и Теодора Манић су чланице Кик бокс клуба Црвена звезда а постале су шампиони света у категорији до 65 кг и дисциплинама лоу кик (Диана) и К1 (Теодора). Првак света је постао и њихов колега из тима, Саша Полугић.

10. Адела Хелић, одбојка – Иако смо били на слатким мукама и велики број девојака заслужује да се нађе у избору захваљујући запаженим резултатима, избор је пао на Аделу Хелић. Адела је током прошле сезоне била убедљиво најбољи поентер лиге, а просек поена се не памти ни у време неприкосновених, Ане Бјелице и Иване Нешовић. Једино су недостајале титуле на које смо навикли, али Адела је заиста била светла тачка.

[total-poll id=127566]

ВАЖНА НАПОМЕНА – ОДАБЕРИТЕ У ДЕСНОЈ КОЛОНИ ЋИРИЛИЧНО ПИСМО КАКО БИСТЕ МОГЛИ ДА ВИДИТЕ АНКЕТЕ!

Повезане вести

175 comments

Мирослав јан 18, 2016 at 20:37

Борисе, јави се!

Dušan јан 18, 2016 at 19:52

Sve je ok, imaju tehničkih problema, ali mi je čovek javio na mejl da je glasanje zatvoreno kad je i trebalo – 09.01.2016.tako da je ALEKSANDRA pobedila.

Мирослав јан 18, 2016 at 18:52

Шта је се Борисом,администратором. Човек је нестао!

Svetlana Stojanovic јан 17, 2016 at 19:47

Kada se ovo maratonsko glasanje zavrsava? Aleksandra je reguralno pobednik do 9.01,2016 a i sada ubedljivo vodi! Kada se pregida ovo maltretiranje?

Dušan јан 17, 2016 at 19:49

Pa zar ne znaš! Glasa se do 09.01.2017. god. 🙂

Dušan јан 16, 2016 at 07:32

Nema ništa od toga Miroslave, pa zato ovo i jeste nezvanični sajt SD CZ. Ovako samo sramote SD.

Boris јан 16, 2016 at 09:23

Dušane, više puta ste dobili odgovor. Ako imate primedbe, ponovo nam se obratite.

Dušan јан 16, 2016 at 11:08

Kakav odgovor sam dobio? 12.01. ste rekli da je glasanje prekinuto „pre tri dana“ i da će rezultati biti objavljeni „uskoro“. Zatim sam Vas pitao Šta podrazumeva to „uskoro“, ali nije bilo odgovora. Glasanje, ne da nije prekinuto, već se još uvek glasa! Obzirom da ste pokazali veliki neprofesionalizam u ovoj anketi ja vam više neću ukazivati na nepravdu koja se može učiniti mladoj košarkašici Katanić. Zato vas pozdravljam sa željom da u budućnosti ne dopustite ovakve propuste.

Мирослав јан 16, 2016 at 11:19

Борисе, ни Душан ни ја нисмо добили одговоре. Крајње време да престанете да срамотите институцију каква је Црвена Звезда и објавите резултате закључно са 09.01.2016.
Одговорите сада мени када ћете то урадити и престаните више да нас обмањујете!

Мирослав јан 17, 2016 at 12:20

Пети је дан од када сте написали да ћете објавити резултате „ускоро“ и осми дан од када је анкета требала да буде закључена.
У чему је поента? Одговара вам да буде већа посећеност сајта па се због тога брукате? То што се брукате ви ваш је проблем али немате право да на овакав начин брукате Црвену Звезду.

Dušan јан 17, 2016 at 12:27

Ako ste imali tehničkih problema i ako ste ih rešili, sada imate šansu da zatvorite glasanje onako kako je trebalo uraditi 09.01. u 24h.

Мирослав јан 15, 2016 at 21:13

Молим администраторе сајта да коначно објаве резултате закључно са 09.01.2016.године до када је гласање трајало. Оваквим неодговорним понашањем и избегавањем да то учините наносите велику штету сајту који има тако лепо име.

Мирослав јан 14, 2016 at 19:59

Борисе, пре два дана сте написали да ћете ускоро објавити резултате и још увек то нисте учинили па ме интересује када ћете то коначно урадити.
Такође ме интересује да ли ћете објавити резултате закључно за 09.01.2016. који су једини регуларни или неке друге?

ana јан 13, 2016 at 12:21

niste fer pisalo je da le do 9 glasanje pobedila je aleksandra katanic

Sopic Mafija јан 13, 2016 at 10:06

Kad je vec glasanje gotovo , sto i dalje glasate ? Boli kad se vidi da je Dina prva …hopaa 😛

Dušan јан 13, 2016 at 10:50

Meni nije jasno da li vi znate da čitate, pa lepo piše da glasanje traje od 30.12.2015. do 09.01.2016.godine.Tada je, na vašu žalost Aleksandra, bila prva.Mislim da moderatori sajta neće dopusti bilo kakve neregularnosti jer to jednostavno nije spojivo sa Zvezdinom svetlom tradicijom.

Jovan јан 13, 2016 at 10:02

Dinaa mogu da ti brisu glasove , ali ti si prva ! Ko ih sisa kad su glasali samo 9og da bi pobedili. Mi glasamo stalno da podrzavamo . Dina sampion nas !!!!!

Svetlana Stojanovic јан 17, 2016 at 19:54

Izvini prijatelju dina je dugo bila treca a u vodstvo je presla u nedelju 10 kad niko nije znao da glasanje i dalje traje…

Krivaja јан 13, 2016 at 00:12

Dina ti se sprdas sa ostalima . Dominacijaaaaa opaaaa

Dušan јан 13, 2016 at 08:44

Polako prijatelju, videćemo ko dominira kad se pobtišu glasovi od 10-tog januara.

Sopic mafija јан 12, 2016 at 22:46

Dok fudbal ne pobedi , nema prekidanja. Oduvek je fudbal ispred kosarke. Tako da Dina treba da bude prvaa 😀

Мирослав јан 12, 2016 at 17:27

Надам се да нећете опет обрисати овај коментар. Молим вас да објавите резултате анкете закључно са 09.01.2015.године јер је до тада гласање било валидно.

Sos јан 12, 2016 at 23:17

To sto je bilo prosle godine ne racuna se sad 😀

dušan krivokuća јан 12, 2016 at 13:42

najbolja je ALEKSANDRA KATANIC,KAPITEN ŽKK CZ I REPREZENTATIVKA SRBIJE.GLASANJE TRAJE DOK NE POBEDI OVA FUDBALERKA.SRAMOTA ZA SD

Joka S јан 12, 2016 at 00:48

Da ne bi bilo svadje , neeka obe djevojke pobjede. Dosta su pobjegle od ostalih. Pozz

Sos јан 12, 2016 at 00:14

Kad se zavrsava glasanje za dame ?

Boris јан 12, 2016 at 00:28

Završeno je. Objavićemo uskoro pobednike i konačne rezultate.

Borislav јан 12, 2016 at 00:33

Mislim da nije u redu da se devojci koja je trenutno prva skinu glasovi. Ipak je dosta glasova. To je vasa greska sto niste pre stopirali glasanje. Hvala

Dušan јан 12, 2016 at 12:53

Sve te glasove ona je dobila po isteku roka za glasanje.

Dušan јан 14, 2016 at 08:59

Borise, kad kažeš „uskoro“ na koji vremenski rok tačno misliš?

Svetlana Stojanovic јан 16, 2016 at 16:07

Verovatno do 3017 godine jer ovo je vec bezobrazno…

Dušan јан 16, 2016 at 20:08

Ma katastrofa…Amateri…Verovatno ne znaju kako da se izvuku iz ovoga.

Мирослав јан 11, 2016 at 21:56

Зашто бришете коментаре који вам се не свиђају. Срамота!

Dušan јан 11, 2016 at 21:56

Ej prijatelji, šta je ovo!?Zašto brišete moje komentare, ne sviđaju vam se! Objaviću tabelu na društvenim mrežama ako ne ponistite glasove posle isteka navedenog roka.

Boris јан 12, 2016 at 00:27

Izvini, u čemu je problem? Glasanje je završeno pre tri dana. Glasanje putem komentara se ne računa. Možeš da objaviš gde god želiš, javno je bilo glasanje, svako je mogao da vidi. Ne vidimo problem.

Dušan јан 12, 2016 at 12:51

Borise, u najavi ankete piše da glasanje traje do 09.01.2016. Za momke je to i ispoštovano, ali ne i za dame! Tada je na listi bila prva Aleksandra Katanić i bilo bi fer da joj se prizna pobeda. Ne mmogu se golovi postizati po isteku utakmice.
Pozdrav

Мирослав јан 11, 2016 at 21:52

Пошто је гласање званично трајало до 9.јануара победник у женској конкуренцији је Александра Катанић. Зашто дозвољавате да гласање буде нерегуларно?

Dušan јан 11, 2016 at 21:37

Moderatori, ako vam treba print screen tabele ankete za dame od 10.01.2016.godine, javite se.
Pozdrav,
Dušan Užice

Dušan јан 11, 2016 at 21:20

Moderatori prijatelji, zašto niste zatvorili anketu za dame 09.01.2016.godine kao što piše u uvodnom delu ankete? Sa 09.01. prva među damama je bila mlada košarkaška nada Aleksandra Katanić, a sad ju je pretekla Dina fudbalerka. Valjda vam je stalo da glasanje bude u skladu sa postavljenim rokom.

Leki јан 10, 2016 at 13:27

Dina Blagojević!!!

DEJAN DIMIC јан 9, 2016 at 14:50

glasam za ALEKSANDRU KATANIC

BOGDANKA DIMIC јан 9, 2016 at 14:49

GOLASAM ZA AOLEKSANDRU KATANIC

TIJANA DIMIC јан 9, 2016 at 14:48

Glasam za ALEKSANDRU KATANIC

Joka S јан 9, 2016 at 09:10

Dina Blagojevic

Joka јан 9, 2016 at 09:06

Dina Blagojevic

Ana Mar јан 9, 2016 at 09:05

Dina Blagojevic

milena јан 8, 2016 at 23:15

Ana Katanic 4

sindja јан 8, 2016 at 21:11

Dina Blagojevic

Pajce Dudovica јан 8, 2016 at 21:08

Dina Blagojevic

Jesa јан 8, 2016 at 21:05

Dina Blagojevic

Mare Diskont јан 8, 2016 at 21:04

Dina Blagojevic

Riva јан 8, 2016 at 21:00

Dina Blagojevic

Jovan јан 8, 2016 at 20:48

Dina Blagojevic

Ana M јан 8, 2016 at 09:41

Dina Blagojevic

Ana јан 8, 2016 at 09:40

Dina Blagojevic

Anica јан 8, 2016 at 09:39

Dina Blagojevic

Anka јан 8, 2016 at 00:55

Dina Blagojevic

Ankica јан 8, 2016 at 00:54

Dina Blagojevic

Sanjica јан 8, 2016 at 00:53

Dina Blagojevic

Srki M јан 8, 2016 at 00:51

Dina Blagojevic

Mica јан 7, 2016 at 22:21

4. Aleksandra Katanic

boki јан 7, 2016 at 22:17

4 Aleksandra Katanic

Knjigovodja јан 7, 2016 at 18:00

Dina Blagojevic

Batara Lazarevac јан 7, 2016 at 17:55

Dina Blagojevic

Srki јан 7, 2016 at 13:48

Dina Blagojevic

Petra јан 7, 2016 at 13:27

Aleksandra Katanic, kosarka 🙂

Dane јан 7, 2016 at 13:06

aleksandra katanic

Mata Lazarevac јан 7, 2016 at 10:55

Dina Blagojevic

прежа јан 7, 2016 at 09:39

Дина Благојевић

Lask јан 7, 2016 at 09:21

Dina Blagojevic

Sneza јан 7, 2016 at 08:32

Dina Blagojevic

Milos јан 7, 2016 at 01:30

4 Aleksandra Katanić

Sandra Sopic јан 6, 2016 at 23:44

Dina Blagojevic

Sandra M јан 6, 2016 at 23:41

Dina Blagojevic

Jovana јан 6, 2016 at 23:27

Dina Blagojevic

MAra јан 6, 2016 at 23:26

Dina Blagojevic

Jovan јан 6, 2016 at 23:23

4 Aleksandra Katanić

Kaca јан 6, 2016 at 23:00

4 Aleksandra Katanic

Marija јан 6, 2016 at 22:49

Dina Blagojevic

MAJA јан 6, 2016 at 22:47

Dina Blagojevic

Sara јан 6, 2016 at 22:46

Dina Blagojevic

Sumadija јан 6, 2016 at 22:45

Dina Blagojevic

Sopic S јан 6, 2016 at 22:44

Dina Blagojevic

sasa torbica јан 6, 2016 at 22:41

4. Aleksandra Katanic

Mileta L јан 6, 2016 at 22:20

Dina Blagojevic

Zoran јан 6, 2016 at 22:01

Dina Blagojevic

Milan јан 6, 2016 at 21:48

Dina Blagojevic

Iva јан 6, 2016 at 21:36

7. Dejan Babic

Dragan јан 6, 2016 at 21:15

Dina Blagojevic

Lazarevac јан 6, 2016 at 21:11

Dina Blagojevic

Dejan јан 6, 2016 at 21:06

Aleksandra Katanić

perla јан 6, 2016 at 21:01

4 Aleksandra Katanic

lea јан 6, 2016 at 21:00

4 Aleksandra Katanic

Sladja јан 6, 2016 at 20:59

Dina Blagojevic

ljubinka јан 6, 2016 at 20:58

4 Aleksandra Katanic

jovana јан 6, 2016 at 20:56

4 Aleksandra Katanic

saki јан 6, 2016 at 20:55

4 Aleksandra Katanic

batica јан 6, 2016 at 20:53

4 Aleksandra Katanic

sandra јан 6, 2016 at 20:50

4 Aleksandra Katanic

Marija јан 6, 2016 at 20:47

4.Aleksandra Katanic kosarka

elena јан 6, 2016 at 20:35

Dina Blagojevic

Sonja јан 6, 2016 at 20:34

4 Aleksandra Katanic Kosarka

jelena јан 6, 2016 at 20:34

Dina Blagojevic

Sawx јан 6, 2016 at 20:26

4.Aleksandra Katanić, košarka ♥

slavicadevic јан 6, 2016 at 20:23

Глас за Планачку Звезду -Александру Катанић, редни број 4!

Sopic Krivaja јан 6, 2016 at 20:17

Dina Blagojevic

Sopic јан 6, 2016 at 20:14

Dina Blagojevic

Srdjan M јан 6, 2016 at 20:13

Dina Blagojevic

Srdjan јан 6, 2016 at 18:52

Dina Blagojevic

Sanja M јан 6, 2016 at 18:48

Dina Blagojevic

Ivana јан 6, 2016 at 18:15

Dina Blagojevic

Mateja Milovanovic јан 6, 2016 at 17:54

Dina Blagojevic

mosa јан 6, 2016 at 17:47

Dina Blagojevic

Preki јан 6, 2016 at 17:43

Dina Blagojevic

Zorica јан 6, 2016 at 16:52

Dina Blagojevic

Lana јан 6, 2016 at 15:08

Dina Blagojevic

Ssss јан 6, 2016 at 14:39

Dina Blagojevic

Sanja јан 6, 2016 at 14:09

Dina Blagojevic

Saki gosa јан 6, 2016 at 13:47

Dina Blagojevic

Sakica јан 6, 2016 at 13:40

Dina Blagojevic

Sandra јан 6, 2016 at 13:29

Dina Blagojevic

Saky јан 6, 2016 at 12:52

Dina Blagojevic

Golmann јан 6, 2016 at 12:37

Dina Blagojevic

Bogdan Ses јан 6, 2016 at 11:12

Dina Blagojevic

Predrag јан 6, 2016 at 11:01

Dina Blagojevic

Krasa јан 6, 2016 at 11:00

Dina Blagojevic

Dzoni јан 6, 2016 at 10:58

Dina Blagojevic

Mosika јан 6, 2016 at 10:57

Dina Blagojevic

kozica јан 5, 2016 at 23:18

Dina Blagojevic !

milovan1234 јан 3, 2016 at 15:19

Hugo Vijeira za fudbal a za kosarku Bobon Marjanovic

Jovana јан 2, 2016 at 14:52

Aleksandra Katanic ubedljivo najbolja !

Tanja јан 2, 2016 at 17:03

Kata do pobede

aleksandar@@@ јан 2, 2016 at 00:54

Nataša Kovačević i Dejan Babić pobednici !!!!!!!

Aleksandar Dragutinovic дец 31, 2015 at 19:37

Dejan Babic

Olja дец 30, 2015 at 22:26

7. Dejan Babić

T дец 30, 2015 at 21:22

7. – Babić!

A дец 30, 2015 at 18:32

7. Dejan Babic

Dusan дец 30, 2015 at 17:58

Dejan Babic.!!!

Milorad 010 дец 30, 2015 at 17:56

Glasam za Dejana Babića #7 Najbolji je 🙂 Rastura ove sezone.

mile дец 30, 2015 at 17:06

7.

Jelica дец 30, 2015 at 16:50

Dejan Babic

Sonja дец 30, 2015 at 16:11

Dejan Babic #7

Kristina дец 30, 2015 at 16:06

7. Dejan Babić

Ana дец 30, 2015 at 15:57

7. Dejan Babic

Luka дец 30, 2015 at 15:55

Dejan Babic #7

miske fizio дец 30, 2015 at 15:54

7. Dejan Babić

Mile Sumar дец 30, 2015 at 15:44

7.

Marko Marceta дец 30, 2015 at 15:30

7

Stanka Obućinski дец 30, 2015 at 15:23

Dejan Babić 7

Valentina дец 30, 2015 at 15:23

7. Дејан Бабић

Miljana Brašnjo дец 30, 2015 at 15:20

Dejan Babić 7

HALA дец 30, 2015 at 15:19

7. Dejan Babic

Vojica дец 30, 2015 at 15:15

Dejan Babic 7 🙂

Luka Stojanac дец 30, 2015 at 15:10

Dejan Babic 7 naajbolji!!!

Visnja дец 30, 2015 at 15:05

7

K. дец 30, 2015 at 15:02

Cirbes! ?

Marijana дец 30, 2015 at 15:02

7

Maja дец 30, 2015 at 14:58

Dejan Babić 7

Slavna :) дец 30, 2015 at 14:54

7

D дец 30, 2015 at 14:54

7 – Dejan Babic

Popov дец 30, 2015 at 14:52

Babic Dejan do pobede!

Milena Vukasinovic дец 30, 2015 at 14:49

Dejan Babic najbolji!!!!

Ивка дец 30, 2015 at 14:37

Дејан Бабић #7

D.S. дец 30, 2015 at 14:34

7. Babic

Jelena дец 30, 2015 at 14:34

br. 7 DEJAN BABIC! ?

Milos дец 30, 2015 at 14:31

Bez premca Dejan Babic #7!!!!

Milana дец 30, 2015 at 14:28

7

Zdravko Simin дец 30, 2015 at 14:07

Dejan Babic

Gaga дец 30, 2015 at 14:01

Glasam za Dejana Babica 🙂

raca920111ddd дец 30, 2015 at 13:52

Nebojsa Covic Definitivno. Jer da nije njega nista od svega…

D дец 30, 2015 at 13:45

Dejan Babic

Djoki дец 30, 2015 at 13:36

Grujo i Bojana.

Lucano дец 30, 2015 at 12:48

Vieira je proglašen za najboljeg fudbalera polusezone tako da je morao da bude tu pre Kataia ili Gruje. Zatim mogao je neko od tih karatista, kad su već prvaci sveta.
Objektivno u ženskoj konkurenciji Zorana je najbolja, jer je i donosila ekipne trofeje Zvezdi i proglašena je za najboljeg strelca na svetu.
Ko muških mi je malo teže bilo da odlučim. Izbor je pao na Bobija jer su košarkaši ipak bili glavna tema u 2015. a Bobi je bio MVP svega.

Borislav дец 30, 2015 at 14:32

Dejan babic 7

Nikola Krivacevic дец 30, 2015 at 14:33

Dejan Babic br. 7

Comments are closed.