Moja Crvena Zvezda
ВажноЗвездаши широм светаКошаркаНајновије

Боби најефикаснији, водио Спарсе до победе! (ВИДЕО)

Повреду Тима Данкана, који није играо на мечу Сан Антонија са Минесотом, на најбољи начин искористио је Бобан Марјановић.

Боби је био најефикаснији играч у победи Спарса од 101:95, а уписао је 17 поена које је постигао за 14:32 минута. Додуше уз Ленарда који је имао исто толико, али за 38 минута. Марјановић је шутирао из игре сјајних 7/7 за два и 3/4 са линије пенала, те имао и 4 скока, 1 украдену лопту и 1 блокаду.

Наш некадашњи центар један је од најзаслужнијих за преокрет и победу Спарса који су губили у првом полувремену. Са Бобијем на паркету Спарси су били у плусу од чак +16.

Након утакмице, Боби је рекао: „Срећан сам јер сам био део ове победе. У првом полувремену смо играли тако-тако, а у другом много боље и показали смо да смо тим. Показали смо у лошим тренуцима да можемо да будемо добар тим.“

Навијачи су овацијама испратили Бобијеве поене који су донели преокрет у ову утакмицу.

„Да било је сјајно. Навијачи су сјајни. Вечерас и свако вече, али вечерас су нам заиста пружили подршку. Били су наш шести играч на терену. Много су нам помогли“ рекао је Боби након утакмице.

У пораженом тиму није се истакао Немања Бјелица, који је играо свега пет минута и у том периоду имао само једну асистенцију, без иједног покушаја шута ка кошу.

Орландо је савладао Њу Орлеанс, а Никола Вучевић је за 37 минута уписао чак 28 поена (14/20 за два, 0/1 за три), те 8 скокова и 7 асистенција!

Повезане вести

Leave a Comment