Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звезда се распитивала о браћи, члановима Барселоне и Реала

Према изворима из Македоније, Звезди су интересантна браћа Дориан и Давид Бабунски, о чијим квалитетима су се позитивно изјаснили Дарко Панчев и Илија Најдоски, преносе Новости.

Браћа Бабунски су синови некадашњег репрезентативца Македоније Бобана Бабунског, а тренутно су чланови шпанских великана Барселоне и Реала, али по завршетку сезоне желе да напусте редове славних клубова.

Давид је 1994. годиште, игра на позицији офанзивног везног, члан је сениорске и младе репрезентације Македоније, а ове сезоне је за Барселону Б одиграо 12 утакмица, од чега осам у стартној постави, али се није уписао у стрелце у Сегунди Б (трећи ранг такмичења).Дете је чувене Барселонине омладинске школе “Ла Масије“. Тренер Барселоне Б је иначе Ђерар Лопез, некадашњи фудбалер каталонског клуба, али и Валенсије и Монака.

Дориан је 1996. годиште, члан је Реалове школе, снажан и покретљив нападач, а ове сезоне члан је Фуенлабраде за коју је одиграо девет мечева у Сегунди Б и постигао два гола. тренер Фуенлабраде је некадашњи легендарни нападач мадридског Реала Фернандо Моријентес. Дориан је такође млади репрезентативац Македоније.

Наводи се и да је менаџер браће Бабунски разговарао са генералним директором Црвене звезде, Звезданом Терзићем и почасним председником Драганом Џајићем, а раније су постојале гласине о интересовању Партизана за младе играче из Македоније. Када су одласци у питању, Ненад Гаврић би могао да појача Војводину, Милош Цветковић Ларису из Грчке, а o “Цакију“ Стојановић се распитују два клуба из Кине.

Повезане вести

Leave a Comment