Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновијеСаопштења

Саопштење КК Црвена звезда Телеком

Саопштење клуба и изјава Председника КК Црвена звезда Телеком, Небојше Човића, око спекулација везаних за статус играча, Василија Мицића.

Поводом бројних спекулација које су се појавиле око статуса бившег играча Бајерна и некадашњег репрезентативца Србије, Василија Мицића, који је у недељу стигао у Београд, КК Црвена звезда Телеком, обавештава јавност, да се на појединим иностраним сајтовима, преносе погрешне информације око статуса Василија Мицића, али и дужине трајања уговора који би овај играч требало да потпише са клубом.

Председник КК Црвена звезда Телеком, Небојша Човић:

Долазак Василија Мицића у Црвену звезду Телеком, заправо представља повратак у његов матични клуб. Ради се о интересантном и значајном пројекту, како за Црвену звезду, тако и за српску кошарку, имајући у виду да је Мицић изузетно талентован играч репрезентативног формата. Стицај разних околности га је довео у ситуацију да је у блиској прошлости, мало играо и добијао мало шанси, што у Црвеној звезди неће бити случај. Такође, у Београду и црвено-белом дресу ће моћи да игра и ТОП 16 Евролиге, што раније такође није био случај. Прича око позајмице, која се појављује у појединим иностраним медијима, треба да буде протумачена само на један начин – као покушај правдања великих улагања у играча Василија Мицића. Наша стратегија и клупска политика годинама је добро позната. Они који је и поред тога и након 4 године не разумеју, тешко да можемо да помогнемо, рекао је поводом бројних спекулација, председник клуба Небојша Човић.

Повезане вести

2 comments

dejo дец 27, 2015 at 18:51

Covicu nadam se da znas sto radis kada dovodis u nas KK Crvena Zvezda Vasilije Micic jer za mene i jos ostalih ljudi koji navijaju za nas KK Crvena Zvezda igraca koji bi bili bolji za nas KK Crvena Zvezda naprimjer Nemanja Nedovic

Reply
Mississauga дец 27, 2015 at 17:43

Gospodine Covicu , kao prvo, pomozite sebi i recite jasno na koliko je potpisan ugovor ?

Reply

Leave a Comment