Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Спортинг би Виеиру!

Црвена звезда ће имати тежак задатак да задржи најефикаснијег играча ове сезоне, Уга Вијеиру.

За његове услуге заинтересован је Спортинг из Лисабона, који је спреман да плати обештећење и доведе тренутно најефикаснијег португласког нападача у своје редове.

Виеира је ове сезоне постигао 14 голова и имао 9 асистенција у Суперлиги, те је најкориснији фудбалер Звезде.

Повезане вести

3 comments

pera дец 22, 2015 at 17:21

Moje je mišljenje da čoveka možemo baš sada prodati ili ga pustiti da odigra do kraja ugovor ali obeštećenja nema. Na njegovo mesto dovesti ako je reč o kvalifikacijama i ligi šampiona Mrdju. Mislim da bi pored Plavšića i Kataija bio još efikasniji ove sezone od Vieire. Igrači se prodaju kad se mogu prodati a dobar trgovac dovede igrača koji je dobitna kombinacija. Mislim da bi Dragan pomogao a bili bi još prodorniji u napadu.Takodje treba uvoditi Ristića da sa Donaldom igra zadnjeg veznog i tako spremiti igrača da uskoči kad Gruja ode. Ovakve mlade potencijale treba forsirati jer jedino oni u timu i perspektiva koju nose mogu da vrate klub tamo gde mu je mesto.

Reply
dera дец 22, 2015 at 11:08

realno, i te kako bi nam dobro dosao za kvalifikacije, ali kad je toliko frka oko novca, pa se i on sam buni (opravdano) i Donald, onda mozda i neka se uzme ukupno 10+ miliona za njega i Grujica, posto je titula ionako osvojena, taman cemo resiti plate, malo dugove, pa dovedemo mozda i nekog slicnog i pripremimo se za kvalifikacije…

Reply
ЦЗПК дец 22, 2015 at 14:13

Првенство и плеј оф тек треба да се одиграју, не треба трчати пред руду…

Reply

Leave a Comment