Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Радоњић: Брине ме ритам који следи

Након четвртог пораза у АБА лиги ове сезоне, Црвена звезда се удаљила од пол позиције у лигашком делу. Тренер актуелног шампиона регионалног такмичења, Дејан Радоњић, разлоге лоше игре свог тима видео је у недостатку енергије.

– Честитке Будућности на заслуженој победи. После Бајерна и свих дешавања које смо имали и изласка из свега након што смо успели да се пласирамо у Топ 16 у Евролиги, били смо већ на старту меча без енергије, са доста слабости у нападу. Морали смо да будемо много бољи у нападу да бисмо савладали Будућност у Подгорици.

Стратега београдског тима забрињава и наредни период у коме екипу очекују бројна путовања и мало времена за регенерацију од великих напора.

– Мене сад опет брине ритам који следи, са много дана пута и са само два дана између утакмица. Има још доста да се игра у АБА лиги. Морали смо на крају да водимо рачуна и о разлици коју смо остварили у победи на свом терену – истакао је Радоњић.

Повезане вести

5 comments

Petak trinaesti дец 23, 2015 at 14:30

Putuj igumane putuj.Radonjiću zona za tebe je košmar nećeš nikad da je rešiš,možeš samo da budeš poštar !

Reply
nakisisarka дец 23, 2015 at 12:48

Šta si ti neki komandant ovde… mene recimo to tvoje opširno izlaganje i pametovanje ne zanima! Svako ima pravo da misli šta hoće, e ja mislim da nismo imali goreg trenera ni kad smo bili u najvećem kanalu!

Reply
nakisisarka дец 22, 2015 at 13:06

idi djece ti…samo idi…idi nikad se ne vratio…idi jadan imaš li obraza više…idi bog te ubio…idi u pm!!

Reply
pera дец 22, 2015 at 17:29

Idi i ti prošetaj. Ne verujem da jedan zvezdaš razmišlja kao ti. Moj savet Dejanu je da mečevima u ABA ligi pridruži i Apića i Davidovca koji su registrovani za sezonu i da ih povremeno koristi kako bi odmarao neke igrače a njima davao satisvakciju i šansu. Uz neke druge igrače koji su realno sa manje minuta trenutno dobio bi širinu koja bi igrala aktivnije utakmice u ABA ligi i bio fizički ravnopravniji sa protivnicima posle Evroligaških utakmica. Što se saveta Nerbojše upućenog Ristiću mislim da je u pravu i da Rile treba da se vrati i pripremi da naredne sezone sa Nastićem ozbiljno konkuriše u timu. Školu može i ovde završiti i biti ljudina. Iskustvo igrača koji su otišli rano u inostranstvo govori da je retko ko uspeo. Grešku kao njegovu je načinio i Jovanović a sada je mogao da bude konkurentan na četvorki u Zvezdi.

Reply
РУК дец 22, 2015 at 21:49

Бајат сендвич и прокисао сокић?

Reply

Leave a Comment